OČAJNI OTAC SILOVANE DEVOJČICE: Da sam ga uhvatio - zaklao bih ga!

Autor: informer.rs

Hronika

30.01.2018

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka zlostavljane devojčice kaže da je G.K. (49) pomagao njenom mužu u seči drva dok je ona prala veš. Kada je suprug legao da odmori, G.K. je ušao u sobu devojčice i skinuo je golu.

Monstrum silovao sedmogodišnju devojčicu kod Požarevca/Foto: Ilustracija

Danijela P. (26), majka sedmogodišnje devojčice koju je napao G. K. i obljubio kaže da je verovala da je napasnik njihov prijatelj i nije joj palo napamet da bi mogao da povredi dete.

- Monstrum koga smo suprug i ja smatrali porodičnim prijateljem, seksualno je zlostavljao našu ćerkicu. U četvrtak uveče sam ga poslužila kafom i otišla da sredim veš, dok je moj muž odmarao u drugoj sobi. Međutim, manijak se ušunjao u sobu naše ćerke, skinuo je golu i lizao! - priča Danijela P. (26) iz Kasidola kod Požarevca.

Pomagao oko seče drva

G. K. je uhapšen u četvrtak, ubrzo nakon što je seksualno napastvovao devojčicu u njenoj porodičnoj kući, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. On je tog dana u kući Vladana M. (43) i njegove nevenčane supruge Danijele sekao drva.

Danijela kaže da je oko 19.30 sati bila u kupatilu, čekajući da veš-mašina završi pranje, dok je njen muž u svojoj sobi odmarao.

- G.K. je prethodno sa mojim mužem ceo dan sekao drva i bio je pripit. Jedno vreme je bio u sobi sa Vladanom gde sam im skuvala kafu. Kad mi je muž zaspao, rekao je da ide u sobu kod moje ćerkice da se malo poigra sa njom. Ništa nisam slutila, jer je i ranije odlazio kod nje i igrao se sa njom. Posle izvesnog vremena izašao je iz njene sobe i otišao kod muža - priča Danijela šta se događalo kobnog dana i dodaje da je Vladan potom poslao G. K. u selo po cigarete, ne sluteći ništa.

U međuvremenu, ćerkica je izašla iz sobe sva uplakana i ispričala šta se dogodilo.

Pobegao nakon zlostavljanja

- Ubrzo se ovaj vratio u kuću i bacio Vladanu cigarete na krevet. Kad je čuo šta mi je ćerka rekla, istog trenutka je pobegao prema selu. Sva šokirana sam vrisnula: "Šta to uradi, skote? Gde bežiš?" Onda sam i mužu rekla šta se desilo - kaže Danijela, a Vladan dodaje da mu supruga nije dala da se obračuna sa G.K.

- Nije mi dala da ga stignem, već smo zvali policiju. Oni su brzo došli, pronašli monstruma i uhapsili ga. Pred njima je, onako pijan, sve priznao i detaljno opisao šta je radio sa mojom ćerkom. Da je ćerkica prvo meni rekla šta joj se desilo, zaklao bih ga kao pile - kaže Vladan.

Tokom istrage je utvrđeno da je G. K. skinuo devojčicu, lizao je po telu i genitalijama i nabijao joj prste u vaginu. Potom joj je zapretio da ne sme nikom ništa da kaže i izašao iz sobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading