VLASNIK PASA KOJI SU RASTRGLI VLADANA U ZATVORU?! Njegova supruga ima teške telesne povrede!

Autor:

Hronika

05.01.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psi su izašli kroz otvorenu kapiju i napali bračni par.

VLASNIK PASA KOJI SU RASTRGLI VLADANA U ZATVORU?! Njegova supruga ima teške telesne povrede!

Foto: Printskrin/youtube

Analitičar Vladan Radosavljević

Arsa S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zatvoru na na izdržavanju kazne. Kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već žene iz Francuske, piše Telegraf.

Kako saznajemo, o psima se brinula komšinica sa Kosmaja, koja ih je povremeno hranila i obilazila. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Pse je preuzela Zoo-higijena.

Da podsetimo, juče su tri vlasnička psa - staford, mešanac staforda i pitbula i treći pas izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G. O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta i njegovo telo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povređena, rečeno je ranije danas Tanjugu iz MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading