DRAGOVIĆ SLOMLJEN! Stub odbrane Zvezde RAZOČARAN, jednu odluku ne može da razume!

Autor:

Sport

05.01.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle velike sage.

DRAGOVIĆ SLOMLJEN! Stub odbrane Zvezde RAZOČARAN, jednu odluku ne može da razume!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za drugi deo sezone.

Tim sa Marakane trenutno ima deset bodova više u odnosu na večitog rivala, te je u odličnoj situaciji kada je šampionska trka u pitanju.

U Zvezdu je već stigao Uroš Spajić, čekaju se još neki dolasci, a odlazaka će biti samo ako bude pravih ponuda i to za određene igrače, tako su otkrili čelni ljudi crveno-belih.

Veliko interesovanje vladalo je za Aleksandra Dragovića kog su u svojim redovima želeli Sevilja i Sampdorija.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

 

Stameni defanzivac i stub odbrane Zvezde ostaće na Marakani, a prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele cela situacija oko statusa nekadašnjeg reprezentativca Austrije je uspešno rešena razgovorom.

Stav kluba je jasan od početka. Dragović ne može da ide nigde. Čitao sam izjave od menadžera, bio je Aleksandar kod Terzića i jasno mu je rečeno kakve su nam namere. Prihvatio je da ostane do leta u Zvezdi - istakao je Mrkela.

Sada je priča dobila odgovor i sa druge strane. Aleksandar Dragović govorio je za austrijske medije, te je istakao da ne može da razume zbog čega nije dobio šansu da ode.

Mislim da je ovo šteta i ne mogu da razumem zašto mi je kao igraču uskraćena takva šansa, ali ja sam profesionalac i naravno da ću to prihvatiti - istakao je Dragović, ali se ubrzo posvetio nastavku sezone:

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

 

- Sve više se radujem svakoj utakmici pred našim sjajnim navijačima u Beogradu, sa kojima želim da na leto ponovo proslavim šampionsku titulu.

Dakle, Aleksandar Dragović će do leta sigurno biti u Crvenoj zvezdi, a šta će se desiti posle toga ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading