DEČAK JE NA BOŽIĆ SAZNAO DA ĆE BITI USVOJEN: Zbog njegove reakcije niko ne može da zadrži suze, snimak koji je obišao svet! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jedan od najlepših snimaka koji ćete danas videti.

DEČAK JE NA BOŽIĆ SAZNAO DA ĆE BITI USVOJEN: Zbog njegove reakcije niko ne može da zadrži suze, snimak koji je obišao svet! (VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Facebok/ ABC World News Tonight with David Muir

Ovaj snimak omekšaće i najtvrđa srca. Naime, snimak je još iz 2018. godine zabeležen u Ohaju, kada dečak Karter Vajls (11) saznaje da će za Božić biti usvojen. Rekacija nakon toga rasplakaće i one "najhladnije".

Naime, on je na poklon dobio kesu u kojoj je bio poklon. Kada je pogledao unutra video je porodičnu fotografiju sa porukom, između ostalog, pisalo je: 

- Ovo je najnovija slika naše porodice. Svi bismo voleli da na sledećoj fotografiji i ti budeš sa nama. Karter, da li bi voleo da budeš naš sin i brat? - pisalo je u poruci, a dečak se odmah nakon iste rasplakao. Osobe koje su bile oko njega takođe nisu mogle da zadrže suze. 

Foto: Izvor: Printscreen/ Facebok/ ABC World News Tonight with David Muir

Kartera grli tetka

Do tada njegov staratelj bila je tetka, koja je nakon što je pročitao poruku odmah došla da ga zagrli. Zapravo njegov ujak i tetka želeli su da ga iznenade time što je proces usvajanja bio pri kraju. Njegova tetka istakla je da je važno da Karter ostane deo porodice, kao i da je njegova sreća svima bitna.

Sa njima je bio i njegov ujak koji je prisustvovao dirljivom momentu i pitao ga je šta misli o svemu ovome. Karter je istakao da je trenutak kada je saznao da će biti usvojen za njega izuzetno dirljiv, ali i da mu je drago što drugi ljudi dele sreću sa njegovom porodicom i sa njim.

Ispod videa nizali su se samo lepi komentari, pre svega izražavanje sreće, zato što je dečak pronašao svoju porodicu koja će brinuti o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading