MOJ KOLEGA JE IZGUBIO ŽIVOT: Oglasio se Voja Nedeljković povodom smrti analitičara koga su izujedali psi - poslao poslednju potresnu poruku (FOTO)

Autor:

Hronika

04.01.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Nedeljković je na svom Tvriter nalogu objavio fotografiju Vladana Radosavljevića uz potresnu poruku.

MOJ KOLEGA JE IZGUBIO ŽIVOT: Oglasio se Voja Nedeljković povodom smrti analitičara koga su izujedali psi - poslao poslednju potresnu poruku (FOTO)

Foto: ATAImages, Printscreen

Vladan Radosavljević i Voja Nedeljković

Povodom tragedije koja se danas dogodila na Kosmaju, kada su poznatog analitičara Vladana Radosavljevića (62) nasmrt izujedali besni psi, oglasio se voditelj Voja Nedeljković.

Nedeljković je na svom Tvriteru objavio Radosavljevićevu fotografiju uz potresnu poruku.

- Moj kolega sa Studia B, Vladan Radosavljević je danas preminuo. Izgubio je život izujedan od pasa lutalica kod Velike Ivanče gde je imao vikendicu. Supruga Olja je takođe napadnuta. Počivaj u miru Vladane! - napisao je Voja.

Da podsetimo, poznatog analitičara Vladana Radosavljevića danas su na Kosmaju izujedali psi lutalice, pa je nesrećni čovek iskrvario na smrt.

Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa. Najviše ujeda imao je po nogama i genitalijama.

Psi su napali i nju i naneli joj teške povrede.

Foto: Printskrin/youtube

Analitičar Vladan Radosavljević

U međuvremenu se pojavila i komšinica koja je tri od, navodno, pet pasa, zatvorila u boks.

- Čovek je bio u sedećem položaju kada su ga pronašli. On je pozvao svoju ženu, koja je došla misleći da mu je loše, ali kad je stigla, već je bilo kasno -  kaže izvor beogradskog medija i dodaje:

- Komšinica koja se zatim pojavila inače vodi računa o kućama u naselju i ponekad ovde hrani pse. Ona je kasnije zatvorila tri psa u boks, a navodno ih je bilo pet. Tri psa je odveo veterinarski zavod, a dva su navodno pobegla.

Komšinica, inače, živi u susednom selu, ali povremeno dođe da obiđe vikendice u Velikoj Ivanči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading