BRUTALNO PRETUKLI DEČAKA KOJI JE BRANIO IGRALIŠTE OD VANDALA: Haos u Braće Jerkovića (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

01.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnji tinejdžer zadobio je teške telesne povrede jer je pokušao da odbrani igralište od vandala u beogradskom naselju Braće Jerković.

BRUTALNO PRETUKLI DEČAKA KOJI JE BRANIO IGRALIŠTE OD VANDALA: Haos u Braće Jerkovića (VIDEO/FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Sudeći prema video snimku zabeleženom sinoć u Braće Jerkovića, grupa vandala je rušila i uništavala dečije igralište, a onda kada je prolaznik ragovao na ovo nasilje, skupina mladića ga je brutalno pretukla.

Kako se navodi na Instagram stranici Serbialive_beograd, ovi vandali su palili baklje i uništavali igralište koje je namenjeno deci iz naselja.

- Sinoć oko 21.30 grupa maloletnika iz naselja Braće Jerković pravila je haos na dečjem igralistu u naselju Vojvode Vlahovića. Palili su baklje, vređali prolaznike, uništavali su jedino dečje igraliste koje smo dobili pre 3 godine, namenjeneo za 2000 dece naselja. Naš komšija, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije. Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, detetu za primer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo - piše na Instagram stranici Serbialive_beograd.

 


Kako se dalje navodi u objavi na ovoj Instagram stranici, mladić koji je pretučen od strane nasilnika je samo cenio zajedničku imovinu i svoje igralište.

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Pretučeni dečak

- Želite li ovo da se desi vašem detetu koje je na pravom putu, koje ima svoje JA, koje je osvešćeno i voli i ceni zajedničku imovinu, svoje igralište, mesto odrastanja? Tražimo hitnu reakciju svih insistucija, tražimo policijsku patrolu stacioniranu u naselju od 13000 stanovnika, tražimo interventnu jedinicu koja će štititi naselje od dilera, tražimo normalan život i zaštitu naše dece - navodi se na Instagram stranici Serbialive_beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading