UČENIK BRUTALNO PREBIJEN U BORČI: Tri dečaka i devojčica tuku žrtvu dok leži na podu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Hronika

02.12.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji slučaj vršnjačkog nasilja se dogodio u Borči, a jezivi snimak iživljavanja grupe učenika nad jednim učenikom je zgrozila Srbiju!

UČENIK BRUTALNO PREBIJEN U BORČI: Tri dečaka i devojčica tuku žrtvu dok leži na podu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Instagram/stopnasilju

Najnoviji snimak vršnjačkog nasilja je zgrozio celu Srbiju. Društvenim mrežama se širi snimak na kojem se vidi grupa učenika, uključujući i jednu devojčicu, kako napada jednog učenika.

Nakon što ga je jedan dečko oborio na zemlju, dva dečaka i devojka priskaču u pomoć nasilniku i oni svi zajedno šutiraju i tuku učenika koji je na zemlji. Jedan od njih mu baca ranac na glavu, a u pozadini se vide dva dečaka koji su pokušali da se umešaju, ali nije jasno na čijoj strani.

Snimak je objavljen na "Instagram" stranici "Stop_nasilju1", ali je ubrzo obrisan pa se može videti na njihovom "Telegram" kanalu.

 

Zabrinuti roditelji su naveli da nije prvi put da se ovako nešto dešava jer ovaj dečak sa "svojom grupom" nasrće na sve mlade želeći da utera strah u kosti svima kako bi ga se plašili. Škola, kao i drugi roditelji ćute o ovome, navodi se u objavi na profilu koji je objavio užasan snimak.

Pogledajte snimak stravične tuče u Borči:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vladan

03.12.2022 12:33

Dečko formirao bandu nasilnika. Za ovo samo zatvor i još novčane kazne nasilnicima i roditeljima.

Mile

03.12.2022 22:46

Bitange! Ovo jedno veče u betonjarku po zimi i vidjeces veće kukavice u životu nisi vidio! Vojska zakon!