KAD JOJ MUŽ NIJE BIO ZA PETAMA, ONDA JE BILA SVEKRVA! Ovo je trudnica ubijena u dvorištu KC Priština! POBEGLA OD NASILNIKA POSLE SVEGA ČETIRI MESECA BRAKA!

Autor:

Hronika

01.12.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Trudnica Himide Magaši (35) koja je brutalno ubijena ispred ginekološke klinike u Prištini biće sahranjena sutra u Lipljanu.

KAD JOJ MUŽ NIJE BIO ZA PETAMA, ONDA JE BILA SVEKRVA! Ovo je trudnica ubijena u dvorištu KC Priština! POBEGLA OD NASILNIKA POSLE SVEGA ČETIRI MESECA BRAKA!

Foto: printskrin/facebook

Hamide Magaši

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

 

 

Halimi je nakon ubistva pobegao i policija i dalje traga za njim. Policija sumnja da je odmah pobegao sa KiM i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Himide živela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Magaši je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je Himide trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading