LUKA BOJOVIĆ NASMEJAN LETI ZA BEOGRAD: Policija ga uvela u avion, agenti sede pored njega

Autor:

Hronika

30.11.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Luka Bojović koji je 10 godina proveo u zatvoru u Španiji nešto posle 17 sati krenuo je letom iz Madrida za Beograd.

LUKA BOJOVIĆ NASMEJAN LETI ZA BEOGRAD: Policija ga uvela u avion, agenti sede pored njega

Foto: Privatna arhiva, Profimedia

Kako Kurir saznaje, Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla".

- U pratnji Luke Bojovića su u avion ušla dva španska policajca, ali na letu je i naša policija. Bojović se nije čekirao, već je jedan od policajaca na šalteru Er Srbije priložio papir, najverovatnije putni list za Bojovića - otkriva naš sagovornik i dodaje da je Bojović sve vreme nasmejan.

Kako dodaje, avion je pun putnika i poleteo je sa petnaestak minuta zakašnjenja.

- Mere obezbeđenja su bile ogromne na aerodromu u Madridu. Bojović je u pratnji policije direktno iz zatvora u kom je služio kaznu sproveden na aerodrom. I u samoj zgradi bilo je vidno prisustvo policije pre poletanja aviona, ali je on direktno s piste sporveden iz policijskog kombija u avion - dodaje sagovornik tog lista.

Prema nezvaničnim informacijama, maršuta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u celu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi.

Očekuje se da i po sletanju u Srbiju prođe "poseban tretman", odnosno da ne čeka red na pasoškoj kontroli sa ostalim putnicima.

- Bojović kod sebe ima samo putni list, nema važeći pasoš jer su mu dokumenta istekla tokom boravka u zatvoru. Spekuliše se da su pripadnici srpske policije već obavili razgovor sa njim i da im je Bojović saopštio da ne planira da se zadržava u Srbiji - dodaje naš sagovornik.

- U avionu, Bojović sedi do samog prozora, maskiran je kačketom a pored njega sede dva agenta - objašnjava naš sagovornik.

Za sada nije poznato da li će ga na aerodromu u Beogradu dočekati policija ili prijatelji.

- On je u Srbiji slobodan čovek, ali je činjenica da postoje operativna saznanja da je njegova bezbednost ugrožena, zbog toga se ne isključuje mogućnost da ga iako za njim ne postoji poternica niti postupak, sa aerodroma sprovede policija - dodaje sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading