ŠEF ME SILOVAO 13 PUTA: Stravične tvrdnje devojke iz Velike Plane

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje stravične optužbe devojke iz Velike Plane! Kako Srpski telegraf saznaje, S. R. (22) podnela je prijavu protiv bivšeg poslodavca S. D., vlasnika preduzeća za prevoz putnika, tvrdeći da ju je tukao i silovao 13 puta! S druge strane, S. D. za naš list negira optužbe i navodi da ga je devojka ucenjivala za 20.000 evra!

RepublikaFoto: pixabay.com

Pištolj

- S. R. je slučaj prijavila početkom ove godine, a u policijskoj stanici je izjavila da ju je Slaviša više puta silovao tokom prošle godine i to u nekoliko zemalja! Navodno, silovao ju je u Švajcarskoj, gde je otišla da radi, a potom i u Bugarskoj na povratku u Srbiju, ali u više puta kad su se vratili u zemlju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Prema rečima devojke, pretio joj je zbog čega se plašila da ga prijavi policiji, a u nameri da je zaplaši, pokazao joj je i pištolj.

- Ona tvrdi da joj je prilikom jednog seksualnog zlostavljanja u njegovoj kući pokazao pištolj i pretio da će je ubiti! Takođe, da joj je rekao i da će njenom bratu sasuti metke u glavu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Devojka: Silovao me u Švajcarskoj, na putu za Srbiju i u svojoj kući

Devojka je policajcima objasnila da je iz straha od nasilnika ćutala o ovome mesecima, a nakon što je on ponovo otputovao za inostranstvo, iskoristila je priliku i prijavila ga policiji. Osim pretnji, ona je tvrdila i da ju je S. D. ucenjivao da će joj srediti da dobije zabranu ulaska u Švajcarsku.

Novinari Srpskog telegrafa pozvali su juče povodom ovih pretnji D. S., koji je vlasnik preduzeća za prevoz putnika koji saobraća na relaciji Niš-Švajcarska i već godinama živi u Švajcarskoj.

Pomagao joj

- Zatečen sam ovim! Mi smo dve i po godine poslovno sarađivali, ja sam joj pomogao oko poslovnih papira i pronašao posao u Švajcarskoj i sad ovako nešto da mi priredi!

Biznismen: Sve je izmislila. Sveti mi se jer smo raskinuli poslovni odnos

Nakon što smo prekinuli poslovni odnos, odlučila je da se osveti i onda su ona i njen brat pokušali da me ucenjuju za 20.000 evra! Međutim, pošto im nisam dao novac, ovo su smislili i prijavili me policiji.

Kada sam je pitao što me nije tada kada se to navodno desilo prijavila, rekla mi je: "Nisam imala vremena" - kaže S. D. i dodaje da sa devojkom nema nikakav kontakt od juna prošle godine.

Policija ispituje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading