TUŽAN EPILOG! Umrla devojčica koja je juče skočila sa petog sprata u Čačku!

Autor:

Hronika

15.11.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je skočila sa petog sprata.

TUŽAN EPILOG! Umrla devojčica koja je juče skočila sa petog sprata u Čačku!

Foto: Rina

Hitna pomoć i policija na terenu

Devojka (17) koja je juče tokom popodnevnih sati skočila sa petog sprata stambene zgrade u centru Čačka, preminula je noćas u Beogradu. 

- Ona je prvo hospitalizovana u Opštoj bolnici u Čačku, a zbog težine povreda hitno je prebačena u Tiršovu. Pored svih napora lekara izgubila je život na klinici za vaskularnu hirirgiju - potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku. 

Devojka je prilikom pada sa petog sprata zadobila teške povrede glave i nogu.

Podsetimo, devojka S.M. starosti 17 godina juče je u popodnevnim satima skočila sa petog sprata stambene zgrade u Trnavskoj ulici u Čačku. Po prijavi prolaznika Hitna pomoć odmah je stigla ma lice mesta, a devojka prebačena u Opštu bolnicu u Čačku.

- Pacijentkinja je primljena na odeljenje intenzivne nege sa teškim telesnim povredama u vidu preloma. Njeno stanje je jako teško i životno je ugrožena. Sa povredama obe noge i glave hitno je transportovana u Beograd - rečeno je RINI u Opštoj bolnici u Čačku.

Kako je RINA pisala, devojka koja je na ovaj način izvršila samoubistvo je iz obližnjeg sela Kačulice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading