ŽESTOKA SAOBRAĆAJKA U IVANJICI: Izgubio kontrolu nad vozilom, izvalio banderu, pa se zakucao u automobil (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.11.2022

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uviđaja znaće se i tačan uzrok saobraćajne nesreće u Ivanjici.

ŽESTOKA SAOBRAĆAJKA U IVANJICI: Izgubio kontrolu nad vozilom, izvalio banderu, pa se zakucao u  automobil (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Info liga Ivanjica

Saobraćajna nezgoda u Ivanjici

Na ulazu u Ivanjicu, kod Ciganskog mosta, večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Kako tvrde očevici, vozač "mercedesa" koji se velikom brzinom kretao prema centru grada izgubio je kontrolu nad volanom, udario i izvalio betonsku banderu pokraj puta, nakon čega se zakucao u parkiran auto i odbacio ga u suprotnu kolovoznu traku.

- Išao sam iz pravca grada kada sam čuo kako nešto puca i lomi, i video auto koji udara u banderu, odbija se, udara u drugi auto - priča očevidac nezgofde.

Kako dodaje, sve se neverovatno brzo odigralo.

- Nisam uspeo ni da reagujem, a već sam video čoveka kako izlazi iz kola. Samo sam pomislio Bogu hvala da je posle ovoga ostao živ - kaže čovek koji se zatekao blizu mesta nezgode.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, a nakon uviđaja znaće se i tačan uzrok saobraćajne nesreće.

Ovo je samo jedna u nizu nezgoda koje su se večeras dogodile na putevima Srbije. Dve su se desile gotovo u isto vreme u centru Novog Sada.

Na uglu Dositejeve i Temerinske ulice došlo je do sudara dva vozila, a povređena je jedna žena.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći njihova ekipa intervenisala je na licu mesta, a poziv je primljen u 18 časova i 24 minuta. Zbrinuta je žena stara 53 godine koja je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda dogodila se u Šafarikovoj ulici kod Uspenske crkve kada je automobil naleteo na pešake. Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske hitne pomoći, poziv je primljen u 18 časova i 27. Na licu mesta zatečeni su muškarac i žena.

Muškarac (61) je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u UC KCV na odeljenje reanimacije, on je zadobio politraumatske povrede, dok je žena stara 54 godine u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije.

Policija je obavila uviđaje, a više detalja biće poznato nakon istraga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading