IZVADIO NOŽ I TRAŽIO PARE: Policija rasvetlila slučaj razbojništva u Kladovu - mladić (22) iz rešetaka

Autor: Republika

Hronika

27.10.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladića-razbojnika su snimile kamere menjačnice u Kladovu.

IZVADIO NOŽ I TRAŽIO PARE: Policija rasvetlila slučaj razbojništva u Kladovu - mladić (22) iz rešetaka

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje, policija u akciji

D. Z. (22) uhapšen je u Kladovu zbog sumnje da je uz pretnju nožem pokušao da opljačka menjačnicu u Ulici Stefanije Mihajlović.

Pokušaj razbojništva dogodio se juče ujutru.

- Mladić je ušao je u lokal oko devet sati. Na glavi je imao kapuljaču, ništa sumnjivo u prvi mah nije bilo. Nije imao masku, niti mu je ičim bilo prikriveno lice. On je prišao jednoj radnici i izvukao nož tražeći da mu preda sav novac, uz pretnju da će je povrediti. Druga radnica je sve to videla i uključila alarm. Čim je čuo alarm, mladić je pobegao - rekao je izvor.

Razbojnika su snimile kamere menjačnice i on je brzom intervencijom policije uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju. 

Osumnjičenom D. Z. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Policija u akciji hapšenja

Još nije zaboravljen slučaj velikog razbojništva, pljačke i pokušaja iznude od strane grupe mladića u Kladovu koji se dogodio prošle godine.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tada su u Kladovu uhapsili su L. O. (24) i D. S. (28) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

Mladići su u večernjim satima u okolini Kladova, uz pretnju puškama od oštećenog uzeli ugovore i priznanice o dugovanju koje je oštećeni zaključio sa svojim dužnicima. Sumnjalo se da je vrednost oduzetih ugovora i priznanica 87.000 evra.

Osumnjičeni su uhapšeni i tada imje po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading