ŠOKIRAO SVE: Simeone otkrio kada napušta Atletiko!

Autor:

Sport

27.10.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabra izjava Argentinca.

ŠOKIRAO SVE: Simeone otkrio kada napušta Atletiko!

Foto: Tanjug/AP

Dijego Simeone

Fudbaleri Atletiko Madrida eliminisani su iz Lige šampiona nakon što su u dramatičnom meču remizirali sa Bajerom iz Leverkuzena.

Trener Jorgandžija Dijego Simeone posle šokantne eliminacije poručio je da neće podneti ostavku, i to dok ne osvoji Ligu šampiona.

- Težak trenutak, ali neću podneti ostavku. Tvrdoglav sam i sve dok sam u klubu insistiraću da dođemo do trofeja u Ligi šampiona, koji nam je potreban - rekao je Simeone.

Prvo mesto u grupi B trenutno drži Klub Briž sa 10 osvojenih bodova, Porto je drugi sa devet, Atletiko treći sa pet, a Bajer Leverkuzen je poslednji sa samo četiri osvojena boda.

Madriđani će tako u poslednjem kolu pokušati da se izbore za osvajanje trećeg mesta i odlazak u nok-aut fazu Lige Evrope.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dijego Simeone

Imaće težak zadatak pošto gostuju motivisanom Portu, koji se bori za prvo mesto u grupi i lakšeg protivnika u osmini finala elitnog klupskog takmičenja.

Što se tiče Simeonea, Argentinac sa Atletikom ima ugovor do juna 2024. godine. Na klupi ekipe sa stadiona Vanda Metropolitano nalazi se od 2011. godine, osvojio je dve Primere, Kup Kralja, Superkup Španije, dve Lige Evrope i dva evropska Superkupa.

Igrao je dva puta i finale Lige šampiona, ali je oba puta poražen od gradskog rivala Reala.

Upravo je Real jedini španski tim koji će igrati u osmini finala, pošto su Barselona, Atletiko i Sevilja već eliminisani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading