ZELENAŠI HTELI DA MU OTMU KUĆU? Meštani rodnog sela Dušana koji se razneo bombom u Vršcu otkrili detalje o njegovom životu

Autor:

Hronika

18.10.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani kalkulišu da su njegovi dugovi narasli na više od 10.000 evra.

ZELENAŠI HTELI DA MU OTMU KUĆU? Meštani rodnog sela Dušana koji se razneo bombom u Vršcu otkrili detalje o njegovom životu

Foto: Facebook

Za Dušana Stefanovića (47), koji se razneo ručnom bombom u kući svoje devojke Gordane P. (48) u Vršcu, nakon što je kablom za struju prebio nju i njenu majku Dragicu P. (74), meštani njegovog rodnog sela Veliko Središte nemaju ni jednu lepu reč da kažu.

Ozlojeđeno ističu da je još odmalena bio probisvet i kavgadžija i da je gotovo celom selu dugovao novac.

- Znamo da je bio u kriminalnom miljeu. Stalno je nešto muvao i petljao. Kažu da je u poslednje vreme prodavao i drogu, ali da se lično nije drogirao. Mnogima je u selu dugovao novac. Ne znam kako su mu ti ljudi uopšte i pozajmljivali pare kad svi znamo kakav je. A što se toliko zaduživao Bog će ga znati - kaže jedan Središtanac, prenose Novosti.

Meštani kalkulišu da su njegovi dugovi narasli na više od 10.000 evra. Pre više godina je pokušao da opljačka jednu menjačnicu u Vršcu, kako bi taj novac vratio, ali u tome nije uspeo.

- Robijao je zbog toga pet-šest godina i nije se opametio. Zelenaši, kojima je takođe dugovao pare, hteli su čak da mu uzmu porodičnu kuću u selu, pa ju je njegova rođena sestra otkupila, kako se više ne bi vodila na Dušanovo ime. Tako je uspela da sačuva imanje i sećanje na pokojne roditelje. Tuga - objašnjava jedna komšinica iz Velikog Središta.

Poslednjih godinu dana Dušan je živeo u Vršcu sa Gordanom i njenom majkom Dragicom u njihovoj kući u Ulici Vase Pelagića. U Veliko Središte je dolazio tek ponekad, kada bi trebalo da sredi neki auto, jer je, kako meštani kažu, bio dobar auto-limar i auto-lakirer.

Policija je juče, nakon što se Dušan razneo bombom, pretresla i tu kuću u Velikom Središtu. Nije poznato da li su u njoj pronašli još neko oružje ili još neka bomba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading