SVE JE PREVARIO, NEĆE NIKO ŽALITI ZA NJIM! Meštani otkrili nove detalje o Dušanu koji se razneo bombom u Vršcu: Bio je u zatvoru zbog OVOGA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan S. razneo se bombom u kući svoje partnerke u Vršcu nakon svađe i tuče.

SVE JE PREVARIO, NEĆE NIKO ŽALITI ZA NJIM! Meštani otkrili nove detalje o Dušanu koji se razneo bombom u Vršcu: Bio je u zatvoru zbog OVOGA!

Foto: Facebook, ST/ V. Lukić

Dušan S. koji se razneo bombom u Vršcu je, kako saznajemo bio u zatvoru nekoliko godina, jer je pokušao da opljačka menjačnicu, ali njegove komšije kažu da su mu to smestili i da je bio dobar čovek.

- Roditelji su mu umrli pre nekoliko godina i kuća u Velikom Središtu je prazna. Nekoliko meseci je tu živeo sa Gocom, pa su otišli kod nje u Vršac jer je tamo imao više posla. Bavio se poliranjem automobila. Ima dve sestre. Jedna je u Vršcu, a druga u Sremčici - kaže Dušanova poznanica iz Velikog Središta.

Republika

Foto: ST-V. Lukić

 

Jedan muškarac rekao je za naš portal da nema koga Dušan nije prevario.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Celo selo je prevario. Duguje ukupno oko 10.000 evra ljudima. Meni duguje 500 evra. Bio je klasičan prevarant. Niko neće žaliti za njim - rekao nam je jedan od meštana.

Vlasnik auto servisa u Vršcu, u kojem je radio Dušan, odveden je u policijsku stanicu na informativni razgovor.

Podsetimo, nakon žučne rasprave Dušan je pretukao svoju partnerku Gordanu, kao i njenu majku, a potom je otišao na sprat kuće i razneo se bombom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading