ELVIS PEVA U POLICIJI, ESTRADA SE TRESE OD STRAHA: Keljmendi sklopio dil s tužilaštvom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin albanskog narko-bosa Nasera Keljmendija iz Peći Elvis Keljmendi priznao je većinu krivičnih dela za koja se tereti u vezi s trgovinom narkoticima, ali je, pored toga, ocinkario i svoje uhapšene saradnike Ajlina Ahmića i Anela Sejfovića i otkrio kako su oni nabavljali drogu, naveli su mediji u BiH. Elvis je to uradio nakon pristanka na saradnju s Tužilaštvom BiH u zamenu za kućni pritvor, u koji je pušten u petak. On će nositi nanogicu.

ELVIS PEVA U POLICIJI, ESTRADA SE TRESE OD STRAHA: Keljmendi sklopio dil s tužilaštvom

Foto: printscreen

Elvis je najstariji Naserov sin, koji se, pored rođene braće Liridona i Besnika, nalazi na listi pripadnika kriminalnih kartela iz Meksika i Latinske Amerike.

Elvis je sa šestoricom članova svoje bande uhapšen u julu u Bosni i Hercegovini zbog šverca kokaina i drugih narkotika, a u petak mu je određen kućni pritvor.

- Elvis ne sme da napušta stan u kojem boravi niti Kanton Sarajevo. Dužan je da se javlja policijskim službenicima na svaka dva dana. Predao je i sve isprave. Priznao je većinu krivičnih dela za koja se tereti. Takođe, na saslušanju, odmah nakon hapšenja, priznao je da su njegovi saradnici Ajlin Ahmić i Anel Sejfović bili deo grupe koja je nabavljala narkotike, pretežno spid i kokain, koji je dolazio iz Holandije, a da su zatim, prema uputstvima, od zarađenog novca kupovali stanove u Sarajevu i Lukavici - otkrio je izvor blizak slučaju za bosanske medije.

Kako dalje prenose, tužilaštvo veruje da je Keljmendi imao pomagače u policiji i pravosuđu.

- Dok je Keljmendi u kućnom pritvoru, njegovi saučesnici dane provode iza zidina u Lukavici, a pitanje je ko će zbog njegovog iskaza uskoro biti uhapšen? A spisak je dug. Neke ljude iz pravosuđa i policije je spomenuo imenom i prezimenom. Zbog njegovih izjava, i to bez prisustva advokata, mnogi već dva dana ne spavaju mirno. Njegova Skaj mafija imala je i ima pipke u svim strukturama. Zemlja će se tek zatresti jer će uskoro biti poznato ko su Keljmendijevi šefovi - napominje sagovornik.

Podsetimo, bosanska policija je 12. jula u akciji "Rez" uhapsila Elvisa Keljmendija, poznatog dubrovačkog MMA borca Ajlina Ahmića i četvoricu njihovih saradnika. Tada je zaplenjeno i nekoliko notesa s imenima osoba iz celog regiona, kao i Srbije, koje su, prema nezvaničnim informacijama, kupovale narkotike od uhapšene grupe, a među kojima ima i pevača, menadžera, stilista, starleta... Ahmić je suprug pevačice Slađane Mandić, učesnice muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Banda je komunicirala putem kriptovane Skaj aplikacije, a Keljmendi je imao nadimke Besa Bes i Cataleya.

Slađana: Još ne znam detalje

Pevačica Slađana Mandić, Ahmićeva supruga, rekla je za naš list da je vest o puštanju Elvisa Keljmendija saznala juče.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

 

 

- Ne mogu da komentarišem vest o puštanju Keljmendija jer sam tek danas čula da je pušten u kućni pritvor. Izgleda da novinari takve stvari saznaju pre porodica. Danas imamo ročište, pa ćemo znati dalju odluku o pritvoru mog supruga Ajlina - kaže Mandićeva za Srpski telegraf.

Hapšen u Beogradu zbog nasilja

Elvis Keljmendi, koga su strane bezbednosne službe označile kao jednog od vodećih narko-bosova na Balkanu, hapšen je i ranije.

- Pre pet godina osuđen je u Prištini na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva. U žiži javnosti našao se i 2017, kada je uhapšen u Beogradu, i to zbog nasilja u porodici i posedovanja ilegalnog oružja. Policiji ga je prijavila devojka kojoj je, navodno, u jednom stanu na Zvezdari pretio da će je ubiti ako ga ostavi. On je tada negirao navode prijave - rekao je izvor.

Veza s pevačima

Inspektori sumnjaju da je Keljmendijev saradnik Ajlin Ahmić bio zadužen za kupce iz estradnog sveta.

- Ahmić se, kao suprug pevačice, kretao u estradnim krugovima. Na osnovu nekih operativnih podataka, sumnja se da su mnogi estradnjaci preko njega nabavljali narkotike za svoje potrebe - otkrio je izvor blizak slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading