NOVA PUCNJAVA U PANAMI: U taksiju izrešetana dva muškarca! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.10.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi krvavi obračun desio se u Panami, nakon navoda da je Radoje Zvicer nastradao u pucnjavi upravo u ovoj državi Srednje Amerike.

NOVA PUCNJAVA U PANAMI: U taksiju izrešetana dva muškarca! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Kako navode tamošnji mediji, napad se dogodio sinoć oko 20 sati po lokalnom vremenu. U trenutku napada, u okolini je bilo dosta pešaka i automobila.

- Na muškarce je pucano dok su se vozili taksijem i to u jednoj od glavnih ulica. Na ulici je bilo mnogo očevidaca. Ranjeni muškarci prebačeni su u bolnicu "Sveti Migel Arhanđel". Jedan od povređenih je prikazao sliku moždane smrti, dok je stanje drugog upucanog nepoznato - navodi pomenuti portal Crtica.

Taksi u kojem se napad dogodio, registarske oznake 58 2806, bio je parkiran na jednoj od stanica u Panami, La Vieja.

Portal dalje navodi da su u poslednja 24 sata još dva zločina zabeležena u Panami.

- Nezvanično se govori o snažnoj razmeni vatre između žrtava i napadača, ali se za sada malo zna o događaju. Na licu mesta su bili veštaci javnog tužilaštva radi prikupljanja dokaza koji bi mogli da se koriste za istragu ovog krivičnog dela - piše portal Critica i navodi da za sada nema izveštaja o uhapšenima zbog ubistva, prenosi Blic.

Panamski mediji nisu objavili ni da je jedan od ubijenih u navedenim zločinima vođa kavčana Radoje Zvicer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading