TUŽNA SUDBINA PORODICE U KOJOJ JE DEČAKA UGUŠIO AGREGAT: Otac pregurao dva infarkta, i operaciju stomaka, ostao sam sa četvoro dece kad ga je napustila žena!

Autor:

Hronika

24.09.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac se mučio da deci obezbedi osnovne stvari, u ferburaru se pojavio apel da im se pomogne.

TUŽNA SUDBINA PORODICE U KOJOJ JE DEČAKA UGUŠIO AGREGAT: Otac pregurao dva infarkta, i operaciju stomaka, ostao sam sa četvoro dece kad ga je napustila žena!

Foto: RTS/printscreen

Tragedija za tragedijom zadesila je porodicu iz sela Radalj kod Malog Zvornika.

Dečak kog je ugušio agregat, bio je jedan od četvoro dece, o kojima se starao otac Dragan Ametović, nakon što ih je napustila majka.

Otac, koji se trenutno nalazi u bolnici i za čiji život se bore lekari, već je imao dva infarkta, kao i operaciju na stomaku.

Ova porodica, nedavno, u februaru mesecu, molila je za pomoć, a zabeleženo je i u video prilogu u kakvim uslovima je živela u domu u Radalju.

Kada su počeli Draganovi zdravstveni problemi, njegova supruga je napustila i njega i decu, zbog operacija i slabog srca nije smeo da se bavi teškim fizičkim poslovima, ali je nastavljao da se bori zbog dece.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Dragan Ametović za RTS

- Brate, nije lako, ali nema predaje. Zbog bolesti ne bih smeo ništa da radim, ali moram da omogućim deci da se iškoluju, da ne prođu kao ja u životu. Odem malo u šumu, dovučem nešto drva za ogrev, kad zovu ljudi idem u nadnicu. Ima još uvek dobrog sveta, hoće da pomogne. Radim gletovanje, fasadiranje, građevinske poslove, ali, nažalost, nikada nisam nigde bio zaposlen. Mnogo mi pomaže kuma Katica, ona ostane sa decom kad moram od kuće, na primer do najbliže prodavnice udaljene četiri kilometra, pomogne šta nam treba. Snalazimo se, važno je da su deca dobra i da se slažemo – pričao je Ametović za RTS.

Ametović je tada naglasio da je puno toga potrebno uraditi na kući, kako bi ona zadovoljila minimalne ljudske uslove za život, vodu, kao i hranu, grejali su na starom šporetu.

Foto: RTS/printscreen

Kuća u kojoj živi porodica Ametović

Podsetimo, jutros se usled posledica kvara na agregatu ugušio devetogodišnji dečak iz petočlane porodice Ametović koja živi u selu Radalj kod Malog Zvornika u veoma teškim uslovima.

Njegova 11-godišnja sestra i otac star 39 godina prevezeni su u teškom stanju bolnicu u Loznici i zadržani na lečenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading