OVO JE NAJLUĐI POKUŠAJ PREVARE CARINIKA NA HORGOŠU: Pogledajte šta su mladići sakrili u tovaru nameštaja!

Autor:

Vesti

09.09.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su predmeti, koje su momci od dvadeset godina pokušali da prošvercuju preko granice, ukradeni u Nemačkoj.

OVO JE NAJLUĐI POKUŠAJ PREVARE CARINIKA NA HORGOŠU: Pogledajte šta su mladići sakrili u tovaru nameštaja!

Foto: Tanjug/A. Ćirić

Svačega će se dosetiti ljudi kada pokušavaju da izvuku neku korist, a najskoriji primer toga na šta su sve spremni, mladići naročito, jeste slučaj sa graničnog prelaza Horgoš.

Naime, Uprava carine je na svom zvaničnom Instagram profilu podelila scenu od pre dve noći, kada su u redovnoj kontroli vozila, u kojoj je navodno bio prevožen nameštaj, uočili "dodatni tovar".

Radilo se, ni manje ni više, o dva preskupa motocikla, a reč je o Kavasakiju i Dukatiju, koji su, sudeći prema prvim informacijama ukradeni u Nemačkoj.

- Ilustracija izreke ''mladost –ludost'' viđena je preksinoć na Horgošu, kada su carinici otkrili pokušaj dvojice dvadesetogodišnjaka da u tovaru polovnog nameštaja sakriju i dva skupa motocikla ''Kawasaki Z100R'' i ''Ducati Street Fighter V4'' i tako ih prošvercuju preko granice. Da stvar bude još gora, sumnja se da su motocikli ukradeni u Nemačkoj, zbog čega će detalje svog nauma morati da objasne policiji... - navodi se u objavi Uprave carine na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading