PEDOFIL SIPAO DROGU ZA SILOVANJE DEVOJČICI U SOK: Otkrivamo pravu istinu o silovatelju iz Leštana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik je iskoristio poznanstvo sa žrtvom, da bi je drogirao i silovao. Devojčica je usled dejstva opijata koji joj je podmetnut spavala dva dana i tek kada se probudila majci je ispričala za silovanje.

PEDOFIL SIPAO DROGU ZA SILOVANJE DEVOJČICI U SOK: Otkrivamo pravu istinu o silovatelju iz Leštana!

Foto: Privatna arhiva

- Miloš je devojčicu namamio u svoju kuću i u sok joj sipao drogu za silovanje, ona se ničega ne seća - ovako za Republika priča bivši prijatelj Miloša D. (33) iz beogradskog naselja Leštane, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog obljube maloletnice (13), koje se dogodilo 9. marta ove godine.

Ogorčen neistinitim objavama medija, on ističe da devojčica nije bila sa komšijom u vezi, već da je on iskoristio poznanstvo sa njom, kao i da se nije krio po Srbiji pola godine, već po kraju u kojem ima kuću.

Naš sagovornik kaže da je Milošu bio dugogodišnji prijatelji i da nakon zlodela, koje je počinio, više nije, a da je detalje o silovanju njihove maloletne komšinice čuo u njenoj porodici.

- Malicioznu informaciju o tome da je devojčica bila u vezi sa Milošem plasirao je njegov rođak, koji radi u policiji. On je nju upoznao tri dana pre napada. Tada ju je nagovorio da prošeta sa njim da kupi cigare, kao i da mu da svoj broj. Tri dana kasnije slao joj je preteće poruke da mora da izađe iz kuće. Ona je u strahu pozvala majku, koja je bila na poslu u večernjoj smeni, ali nije uspela da je dobije. On joj je govorio da će joj ući u kuću, pa je zato rešila da sama izađe. Odmah ju je odvezao svojoj kući u Leštane - opisuje bivši prijatelj pedofila za Republika.

Kako dalje objašnjava, te večeri je nesrećna devojčica zlostavljana bez mogućnosti da se odbrani.

- Ona je u policiji ispričala da se seća kako je popila samo dva gutljaja soka, a da se on u tim trenucima skidao. Ničega se više ne seća. Što znači da joj je sipao „drogu za silovanje". Dovoljne su dve kapi nje da spavate tri dana. Sledeće čega se seća je da ju je dovezao kući, a ona je majci rekla kako je strašno umorna i da ide da spava. Majka nije videla ko ju je dovezao. Kasnije sam čuo da je na isti način silovao još nekoliko žena, koje su došle kod njega samo na kafu - ističe naš sagovornik.

On kaže da je jadno dete nakon napada prespavalo dva dana i da je, čim je ustala, kroz plač sve ispričala majci, koja je prijavila silovanje.

- Inspektori su u njegovoj kući pronašli sve dokaze, među kojima je i čaršav sa njenim tragovima, koji su bili i na njenoj odeći. Nakon toga Miloš je terao dečka devojčicine majke M.M., da ubedi svoju izabranicu da odustane od krivične prijave. Čovek nije hteo ni da čuje za to, pa ga je ovaj pretukao sa trojicom prijatelja, koji nisu ni znali kakvo je zlo ovaj počinio. Čim je stigao nalog za hapšenje Miloš je počeo da se krije na relaciji Leštane, Vinča, Kaluđerica, što znači da nigde nije pobegao - napominje Milošev komšija.

Prema njegovim rečima, Miloš se uspešno skrivao u svom kraju zahvaljujući dojavama svog rođaka iz policije, koji mu je svaki put, kada patrola krene da češlja kraj, to javio.

- Tek je pre 15-ak dana otišao u Sopot kod sestre od tetke jer je tamo našao posao keramičara. Međutim, dever te žene je policijski inspektor u Sopotu. Čim ga je video tamo, prepoznao ga je sa poternice, pa je javio kolegama u Grockoj i oni su došli po njega. Nije mu bilo ni na kraj pameti da krije takvog čoveka - opisuje naš sagovornik.

Kako smo ranije pisali, inspektori su Miloša zatekli u jednoj kafani, a on im je tada dao tuđu ličnu kartu, pa je odmah ustanovljeno da je reč o beguncu iz Leštana.
Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Miloš D. se branio ćutanjem, pa mu je određen pritvor do 30 dana.

Narkoman i lopov

Kako saznajemo, Miloš D. je od ranije poznat policiji po brojnim krađama i razbojništvima, za koja je i osuđivan, kao i za posedovanje narkotika, koje je redovno koristio, a među njima je i heroin.

Devojčica se oporavlja

Prema našim informacijama, devojčica je dete koje ima smetnje u razvoju, a živi sa majkom i sestrom. Nakon užasnog napada imala je noćne more i budila se uz plač i vrisak, pa joj je nakon terapija kod psihologa duševno stanje sada stabilnije i ide ka oporavku. Sada je krenula u osmi razred osnovne škole.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

11.09.2022 08:18

Za ovakve monstrume treba uvesti smrtnu kaznu!!!