NOGU ODUZETA MUNICIJA! Oglasilo se Tužilaštvo, poznati detalji hapšenja bivšeg poslanika!

Autor:

Hronika

22.09.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privođenje bivšeg poslanika i funkcionera Dveri Srđana Noga udarna je tema na političkoj sceni u Srbiji, a ovim povodom se oglasilo i Tužilaštvo.

NOGU ODUZETA MUNICIJA! Oglasilo se Tužilaštvo, poznati detalji hapšenja bivšeg poslanika!

Foto: youtube.com

- Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je nakon upoznavanja sa operativnim podacima MUP RS u vezi objave na društvenoj mreži Twitter u kojoj se iznose pretnje po život predsednika Republike, Aleksandra Vučića, i narodnog poslanika Vladimira Đukanovića, uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Odeljenju za VTK SBPOK MUP RS, kojim je traženo utvrđivanje činjeničnog stanja i prikupljanje dokaza o postojanju krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti - navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi u saopštenju, jutros je izvršen pretres prebivališta osumnjičenog Noga na osnovu naredbe Višeg suda u Beogradu, te mu je privremeno oduzeta određena informatička oprema i municija za vatreno oružje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading