KO JE PRIJAVIO NOGA? Bivši Dverjanin optužio funcionera naprednjaka, STIGAO I JASAN ODGOVOR!

Autor:

Vesti

22.09.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o hapšenju bivšeg narodnog poslanika i nekadašnjeg funkcionera Dveri Srđana Noga uzdrmala je političku scenu u Srbiji.

KO JE PRIJAVIO NOGA? Bivši Dverjanin optužio funcionera naprednjaka, STIGAO I JASAN ODGOVOR!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Nekadašnji poslanik u Skupštini Srbije iz redova Dveri Srđan Nogo ponovo je u centru političke javnosti u Srbiji, nakon što je odjeknula vest o njegovom privođenju.

Kako je Republika već pisala, Nogo je uhapšen po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i određen mu je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je ugrozio bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nogo se ovim povodom oglasio na Tviteru i uličarskim jezikom optužio funkcionera naprednjaka Vladimira Đukanovića da stoji iza njegovog hapšenja.

Upravo me hapse. Došli su mi u pretres stana. Već mi je doneseno rešenje o zadržavanju, otkucano, a još me nisu ni priveli. Po nalogu @adv_djukanovic i @avucic. Zbog tvita - napisao je Nogo na Tviteru uz salve uvreda.

Ubrzo se oglasio i Đukanović i sve oštro demantovao.

- Odlučno demantujem da sam dotičnu osobu prijavio. Ne bih ro nikada učinio, jer se dugi niz godina poznajemo. Očito je dotična osoba željna pažnje i ove gluposti izmišlja. Ovo je toliko jadno da nemam reči. Sramota - naveo je Đukanović.

Podsetimo, Srđan Nogo saslušan je 2020. godine u tužilaštvu zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na javnim skupovima, nakon prve večeri protesta ispred Skupštine Srbije u utorak 7. jula te godine. 

Takođe, Nogo je priveden i zato što je tokom referenduma o izmenama Ustava, u januaru ove godine, razbio glasačku kutiju, nakon što je u nju ubacio svoj glasački listić, na biračkom mestu 35, opština Savski venac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading