EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA UBIJENOG VUKOTIĆA SA PORODICOM: Sin u majici očevih krvnih neprijatelja?

Autor:

Hronika

09.09.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubistva Jovice Vukotića, isplivala je fotografija sa nevenčanom suprugom Mašom M. i sinom iz prvog braka.

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA UBIJENOG VUKOTIĆA SA PORODICOM: Sin u majici očevih krvnih neprijatelja?

Foto: Privatna arhiva

Vest o ubijenom Jovanu Vukotiću pukla je kao grom i odjeknula u svim medijima u regionu u četvrtak. I nakon 24 sata od tragičnog događaja, situacija se ne stišava.

O ubijenom škaljarcu naslovi se nižu jedni za drugim, a detalji isplivavaju.

U međuvremenu smo došli do ekskluzivne fotografije iz doma ubijenog vođe škaljarskog klana, Jovice Vukotića sa članovima porodice.

Jovica u farmerkama i bež rolci udobno sedi na kauču, u atmosferi svog doma u Podgorici.

Sa njegove desne strane (na slici leve) sedi njegov sin iz prvog braka, obučen u crno, dok je sa leve strane nevenčana supruga, Maša M

Jedan detalj sa fotografije je posebno zanimljiv, a to je majica koju nosi sin.

Naime na njoj su ispisani stihovi: ''Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašiti gospodu'', za koje se pretpostavlja da ih je Gavrilo Princip napisao na zidu ćelije u kojoj je umro. Takođe, te stihove koriste i Principi, navijačka grupa Veljka Belivuka, smrtnog neprijatelja Jovice Vukotića i škaljarskog klana.

Podsetimo, Jovica je ubijen u četvrtak uveče u Turskoj, a u momentu kobne nesreće, u kolima je pored njega bila i njegova nevenčana supruga, Maša M. 

U avgustu pobegao iz Crne Gore, pa osvanuo na međunarodnoj poternici

 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovica Vukotić

Poreklom Kotoranin, Jovan Jovica Vukotić, koji je prema policijskoj evidenciji vođa "škaljarskog klana" sumnjiči se da je organizator grupe koja je planirala da ubije Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Njegovo ime se već godinama dovodi u direktnu vezu sa crnom hronikom, dok je poznato i da su pripadnici rivalskog klana nekoliko puta pokušali da ga likvidiraju.

Crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu dana raspisali poternicu.

Podsetimo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) optužuje ga da je u novembru i decembru 2020. godine formirao kriminalnu organizaciju radi likvidacije vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Navodno, te likvidacije “naručio” je preko kriptovane Sky ECC aplikacije.

Kao vođa kriminalne organizacije obučio je posebno organizovanu grupu za nabavku eksploziva, kao i plovnih prevoznih sredstava.

Operativci su evidentirali da Škaljarci blisko sarađuju sa pet organizovanih kriminalnih grupa iz Crne Gore i regiona, odnosno, sa klanovima čije su vođe Luka Bojović, Filip Korać, Saša Boreta, Jovo Đurović i Milan Vujović.

U spisima je evidentirano više od 200 članova klana, a na tom spisku našlo se i na desetine žena - mahom supruge, kćerke, majke, sestre, devojke, kume, prijateljice, rođake...muških članova organizovane kriminalne grupe “Škaljari”.

Fokus njihovog delovanja bio je šverc kokaina. Fascinantna je i činjenica da je veoma precizno postavljena hijerarhijska podela unutar klana do koje se držalo, kao i njihova finansijska moć, koruptivna mreža i svi njihovi kriminalni poslovi.

Kako tvrde operativci, njihov šverc droge delovao je na teritoriji Švedske, Holandije, Belgije, Italije i Španije.

Jovan Vukotić je likvidiran u Antaliji, a na njega su ubice pucale sa motora.

U trenutku ubistva nalazio se u automobilu sa nevenčanom suprugom, jednim prijateljem i bebom od godinu i po dana za koju se pretpostavlja da je njihova.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading