VUKOTIĆ LIKVIDIRAN NA GODIŠNJICU HAPŠENJA: Nekoliko puta izbegao smrt! Nepoznati detalji likvidacije "škaljarca"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukotić je prvo hapšen u Turskoj zbog falsifikovanja dokumenata.

VUKOTIĆ LIKVIDIRAN NA GODIŠNJICU HAPŠENJA: Nekoliko puta izbegao smrt! Nepoznati detalji likvidacije "škaljarca"

Foto: ST/N. MANDIĆ/printskrin

Jovan Jovica Vukotić

Prema nezvaničnim saznanjima Jovan Vukotić, jedan od vođa "škaljarskog" klana ubijen je u taksiju, a kad sebe imao je lična dokumenta iz Srbije, izveštava crnogorski medij Libertas press.

Vukotić je ubijen tokom jučerašnjeg dana u Istanbulu, u Turskoj, a interesantno je to da je ubijen na godišnjicu hapšenja.

Tačnije, Vukotić je 10. septembra 2018. godine uhapšen u Turskoj zbog falsifikovanja dokumenata i ekspresno izručen Srbiji, gde je osuđen na 15 meseci zatvora.

Pre godinu dana crnogorski pravosudni organi su za Vukotićem, koji je bio u bekstvu raspisali poternicu.

Podsetimo, Kotoranin Jovan Vukotić označen je kao vođa škaljarske kriminalne grupe, koja je u sukobu sa kriminalnim kavačkim klanom od 2014. kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina.

Vukotić je pobegao u avgustu iz Crne Gore i nalazio se na međunarodnoj poternici, a kako su mediji ranije prenosili on se navodno sumnjiči da je podstrekivao osumnjičenu kriminalnu grupu na ubistvo Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Njima je u januaru 2021. sačekuša trebalo da bude spremljena na aerodromu u Tivtu, ali je crnogorska policija otkrila planove za likvidaciju i sprečila kobni ishod. Za sada se ne zna sa kakvim dokazima raspolaže SDT kada je reč o navodnom pripremanju ove likvidacije.

Vukotić je navodno predvodio kriminalnu oganizaciju koja je imala organizovane grupe za nabavku eksploziva, vozila i plovnih prevoznih sredstava. Takođe, bio je sumnjičen da je podstrekivao članove kriminalne grupe da ubiju Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana, navodne vođe kavačkog klana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading