PLANIRALI SMO JOJ SVADBU! Potresna ispovest oca devojke koja je stradala na Malti: Ne znam ko je kriv, znam da mog deteta više nema!

Autor:

Hronika

25.08.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje juče je poginula na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej, kada je na nju naleteo autobus Malta transporta. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta.

PLANIRALI SMO JOJ SVADBU! Potresna ispovest oca devojke koja je stradala na Malti: Ne znam ko je kriv, znam da mog deteta više nema!

Foto: Instagram printscreen

Srbi koji žive i rade na Malti u šoku su nakon vesti da je jedan mlad život ugašen na ovako tragičan način. Tokom večeri, Kristina se nakon završene smene na poslu uputila na obuku za novi posao. Oko 12 sati, žurila je na autobus kako bi se što pre vratila kući, ali ju je taj isti autobus usmrtio.

Strahinja Živanović otac tragično preminule Kristine, za Telegraf.rs otkriva šta se desilo kobne noći kada je zauvek izgubio svoju mezimicu.

- Ja sam u ponedeljak sleteo sa Malte. Kristina je tamo živela od 2004. godine, tamo je i školu završila. Radila je tamo i išla na obuke za druge poslove. Planirali smo svadbu naredne godine, jer je bila verena. Ona je mlada, rođena je 13. avgusta 1999. godine - priča neutešni otac, i dalje u šoku zbog gubitka deteta.

Sutra, dodaje, ide na Maltu, gde će imati i razgovor sa policijom, kako bi dobio izveštaj šta se desilo.

- Ne znam ko je kriv, ali znam da mog deteta nema. Njena majka, moja žena, javila šta se desilo jer sam ja u Srbiji. Samo se nadam da će mi dati da je vidim, to mi je želja. Kada budem saznao šta se desilo, ja ću vam javiti. Videćemo što se tiče transporta tela, koliko to košta i kakva je procedura. Ne znam šta da vam kažem, u šoku sam, sutra ću saznati sve - priča otac Strahinja za Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading