SAMO NJEN MOMAK ZNA KAKO JE PALA: Bila je polusvesna kad sam je video - vlasnik restorana progovorio o strahovitom padu gošće sa njegovog objekta

Autor:

Hronika

25.08.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka J.N.(25) doživela je u utorak uveče oko 21 čas, strahoviti pad sa četiri metra, kao gošća na proslavi dečijeg rođendana u restoranu "Slonče" u Zemunu.

SAMO NJEN MOMAK ZNA KAKO JE PALA: Bila je polusvesna kad sam je video - vlasnik restorana progovorio o strahovitom padu gošće sa njegovog objekta

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Hitna pomoć na terenu

Posle pada ona je operisana čak dva puta i trenutno se nalazi u šok sobi hirurškog odeljenja u Urgentnom centru u Beogradu. Njeno zdravstveno stanje lekari budno prate. Nadležno tužilaštvo naložilo je policiji da im dostave sve detalje  pada devojke iako nema indicija da je počinjeno krivično delo, odnosno sve ukazuje na to da je sama pala. 

- Događaj je prijavljen nadležnim organima i naloženo je da policija dostavi izveštaj o slučaju, nakon obavljanja razgovora sa svim prisutnim licima, kao i povređenim licem - rečeno je iz nadležnog tužilaštva za Srpski telegraf.

Do pada devojke koji je mogao biti i smrtonosan, prema prvim informacijama, došlo je zbog nepromišljenog poteza nje i njenog partnera da otvore službeni prolaz u potrazi za vazduhom usled ozbiljne alkolisanosti devojke, saznaje Srpski telegraf. 

- Devojka je pila alkohol čitave noći i vidno je bila pijana. Požalila se mladiću d joj je zagušljivo i da želi na vazduh. U potrazi za svežim vazduhom par je naišao na vrata i odlučili su da vide šta je iza njjih bez razmišljanja da tamo ne bi trebalo da se ide- kaže izvor Srpskog telegrafa. 

Slobodan Nikolić vlasnik restorana za strašni događaj saznao je tek od ekipe hitne pomoći kada su tražili da ih sprovede do povređene devojke. On ističe da se pad dogodio van restorana i da osoblje nema ništa sa tim događajem. 

- Bio sam u šoku, a i dalje ne znam kako se sve odigralo. Jedino to zna momak koji je sa njom izašao na ta vrata koja ne spadaju u ugostiteljski deo objekta. Dakle događaj se nije desio u restoranu nego na obezbeđenom gornjem delu stepeništa koje mi zaposleni koristimo za internu upotrebu i silazak do kuhine, i nije mi jasno šta je devojka tražila tamo. Pretpostavljamo, a i momak je tako rekao da je devojci falilo vazduha u zatvorenom delu restorana gde se provodila sa društvom - kaže Slobodan i nadalje opisuje šta se dešavalo kada je devojka povređena. 

- Mene su zvali iz hitne pomoći da me obaveste da je vozilo stiglo na adresu i da ih uputim do povređene devojke. Nisam znao ni da ih je neko zvao. To je sve taj momak završio i on najbolje zna kako je pala. Sa čovekom iz hitne sam krenuo da obilazim oko kuće i da tražimo lice kojem treba pomoć. Kada sam video povređenu devijku bila je u polusvesnom stanju, a momak joj je pod glavu već bio podmetnuo jastuke. Hitna je uradila imobilizaciju vrata i na nosilima su je poneli do ambulantnih kola - prepričao je vlasnik restorana. 

Povređena je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu u Zemunu. Nakon zbrinjavanja, zbog težine povreda ubrzo je prebačena u Urgentni centar.

- Skenerom je utvrđeno da ima hematom na glavi, ali ovako na prvi pogled nije delovalo da je bilo šta slomila, pa je policajac koji je bio na uviđaju izjavio da  ne može da veruje da je tako prošla pri padu sa visine od nekoliko metara. Ipak kako se nije osećla dobro, lekari su je hitno uputili u Urgentni centar. Zaposleni u restoranu se preko dečka  informišu o stanju devojke i mene obaveštavaju jer mi je izuzetno žao što se povredila kod mene- zaključio je Nikolić. 

Operisana, lekari su nad njom 24 sata

Snimanjima je utvrđeno da je J.N. ozbiljno povredila kičmu i da pored glave mora i nju operiše.

- Operacija kičme je dobro prošla i povređena je prebačena je u šok, odnosno trauma sobu, gde ćemo nastaviti da neprestano budno pratimo njeno zdravstveno stanje  - rekao je juče jedan lekar nezvanično za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading