ZAŠTO BOŽE MENE NE UZE, ZAŠTO NJU: Potresne reči oca stradale Stefane - najcrnja vest ga zatekla dok je bio van zemlje

Autor:

Hronika

25.08.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od tragično stradale Stefane iz Kraljeva oprostio se i otac potresnim rečima.

ZAŠTO BOŽE MENE NE UZE, ZAŠTO NJU: Potresne reči oca stradale Stefane - najcrnja vest ga zatekla dok je bio van zemlje

Foto: Shutterstock, Facebook/Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji

Stefana Đurović (24), tragično je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak 23. avgusta u mestu Guberevac, kada je automobil u kojem je bila sa drugaricom i jednim muškarcem sleteo sa puta i udario u betonski stub.

Anđela sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je u trenutku nesreće navodno bio u svesnom stanju. Kako saznajemo, povređenoj devojci se bore za život.

Oca nastradale Stefane je u Švajcarskoj zatekla najcrnja vest.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Vladimir se od stradale Stefane oprostio na društvenim mrežama veoma potresnim rečima.

- Zahvaljujem se svim prijateljima, poznanicima i rodbini na podrsci i pomoci, recima utehe koja ne postoji i ucešću u bolu zbog prerane i tragicne smrti nase Stefane.
Sahrana naseg predivnog andjela je sutra 25.08. u 12.00 časova na Starom groblju u Kraljevu. Ovom prilikom molim za malo vise razumevanja i zbog njene majke Jelene koja se potrudila za sve ali i uradila neke stvari koje ne dolikuju situaciji, tako da njenog oca i njenu sestru nigde i ne pominje, sto zbog tuge i tezine situacije treba razumeti. Nije vreme za razmirice i raspravke, vec da nasu Stefanu ispratimo na vecni pocinak i da joj Bog podari večni mir. Nedostajes nam sreco, nije ovako trebalo da bude. Kako cemo dalje.... Ne znam. Volimo te svi zauvek - napisao je Vladimir Đurovič na Fejsbuku.


Vladimir je i ranije napisao veoma tužne reči.

- Zašto Bože, što mene ne uze, što mi nju uze...

Stefana u Srbiji ima majku i sestru, kao i mnogobrojnu familiju.

Od Stefane su se oprostile i kolege sa Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

- Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine - naveli su.

Opelo i sahrana će se obaviti u četvrtak, 25. avgusta. u 12 časova na Starom groblju u Kraljevu.

Inače, nesreća se navodno dogodila drugi dan svadbe na kojoj je Stefana bila kuma.

Kako je preneo 192, povređena devojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju, u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading