SNAJPER OSTAJE IZA REŠETAKA: Slobodanu Milutinoviću produžen pritvor!

Autor:

Hronika

19.08.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Novosađaninu Slobodanu Milutinoviću Snajperu (38), osumnjičenom da je septembra prošle godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. (23) sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi, produžen je pritvor za još 30 dana, odnosno do 20. septembra.

SNAJPER OSTAJE IZA REŠETAKA: Slobodanu Milutinoviću produžen pritvor!

Foto: ATV

U Višem sudu kažu da se predmet nalazi u Višem javnom tužilaštvu i da je u toku dopuna istrage zbog sumnje da je počinio četiri krivična dela: otimicu, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.

Imajući u vidu da je reč o višestruko osuđivanom licu, kako dalje navode, sud smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, prenosi Kurir.

Apelacioni sud je, usvojio žalbu branioca i ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice, te je Višem javnom tužilaštvu naloženo da dopuni istragu protiv Milutinovića.

Milutinović se sumnjiči da je 19. septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.

Krajem oktobra, Novosađanka U.J. je dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga prijavila za otmicu. Kao posebno osetljivi svedok, izjavu je dala iz skrin-sobe.

Tokom istrage, kao svedoci sasluašane su majka i rođena sestra U.J, a pored njih, svedočila su i četvorica policajaca koji su te večeri 19. septembra bili na intervenciji, kao i drugarica žrtve.

Milutinović i ova devojka su navodno bili u emotivnoj vezi više od godinu dana, posle čega je ona odlučila da je prekine, ali se on, navodno, nije mogao pomiriti sa raskidom, te ju je te večeri pozvao da razgovaraju, posle čega je odveo u iznajmljen stan i tamo držao, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Srbija

20.08.2022 16:28

Ovo samo u Srbiji moze da se desava! Jasno je svima da decko nije kriv, ovo je sramotno!