DETE JE PREŽIVELO ŠOK! Deda bebe izneo sve detalje drame u Kruševcu: Ćerka je davala časove engleskog kada ga je dadilja odvela!

Autor:

Hronika

09.08.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jučerašnje drame oko otmice bebe u Kruševcu Kurir je posetio porodicu otetog dečaka. Majka je bila odsutna, a kako smo saznali otišla je kako bi se izolovala i odmorila posle traume koju je preživela. Međutim, njen otac (74) je na Molbu Kurira bio spreman da sa nama podeli detalje razgovor.

DETE JE PREŽIVELO ŠOK! Deda bebe izneo sve detalje drame u Kruševcu: Ćerka je davala časove engleskog kada ga je dadilja odvela!

Foto: Shutterstock

- Moja ćerka živi u vanbračnoj zajednici sa svojim verenikom, a 30. juna su dobili sina.Muž joj radi na Koridoru u jednoj beogradskoj firmi i zbog posla je često odsutan od kuće. Ćerka je nezaposlena, i zbog toga je bila prinuđena da daje časove engleskog jezika deci iz Kine, čiji roditelji žive i rade u Kruševcu.-

Inače, ona je diplomirala španski i engleski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu i više godina je radila u Kini. Zbog epidemije korone jvratila se u Srbiju , kaže deda bebe koju je bebisiterka otela, ali je ubrzo i pronađena.

- Moja ćerka je želela da pronađe bebisiterku koja bi joj čuvala bebu dok održava nastavu. Ovu gospođu je našla preko fejsbuka, a preporuku je dala i njena dobra drugarica. U četvrtak i petak bebisiterka je bila sa mojom ćerkom u njenom stanu da se upoznaju i kako bi se beba navikla na nju, a u subotu i nedelju nije dolazila, prema dogovoru.-

Ostavila je dobar utisak i stekla ćerkino poverenje, ali je ona slikala bebisiterku, kopirala ličnu kartu i uzela broj telefona, što je kasnije mnogo pomoglo policiji da brzo i efikasno reši slučaj.

Bebisiterka je juče došla na posao, uzela bebu ujutru i rekla da će da je prošeta do Pionirskog parka, a to je par stotina metara od stana. Dozvolila joj je sat vremena šetnje, a viberom su se stalno dopisivale. Kada je ćerka htela da preuzme bebu bebisiterka više nije bila dostupna na telefonu. Nešto kasnije se javila i obećala da će doći za par minuta.

Ja sam otišao u park, ali je tamo nije bilo, što je nam je upalilo lampicu za alarm, aćerka je odmah zatražila pomoć policije.

- Kruševačka policija zaslužuje sve pohvale za brzinsku reakciju i efikasnost. Napisaću pismo Policijskoj upravi u Kruševcu i MUP-u Srbije i izreći velike pohvale za njihov besprekoran rad i izraze duboke zahvalnosti za njihovu porofesionalnost. Svaka im čast - u jednom dahu izgovara naš sagovornik.

- Vidi se da nam je dete preživelo šok. Ona je bebu vozila u dečijim kolicima oko pet kilometara samo u jednom pravcu i to po jučerašnjem vrelom danu, jer na tom putu nema hladovine. Policija je ekspresno reagovala i vrlo brzo identifikovala poziciju bebisiterke, pronašla je u kući u njenog bivšeg partnera u prigradskom naselju Mudrakovac, dete preuzela i pozvala Hitnu pomoć i majku.-

Doktori su konstatovali da je dete zdravo, dobro i nepovređeno. Da podsetimo, bebisiterka je bebu juče faktički otela i odvela u Mudrakovac da bi je bivšem partneru predstavila kao njihovog sina. Njegova majka nam je rekla da oni nisu ništa krivi i da su izjave dali policiji, pa nema potrebe da sve ponavljaju, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading