HAOS NA SREBRNOM JEZERU! Pijan i drogiran austrijski gastarbajter divljao "mercedesom", pa se zakucao u automobil u suprotnoj traci!

Autor:

Hronika

26.07.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Velikom Gradištu je tokom noći u naselju Beli Bagrem isključila iz saobraćaja austrijskog državljanina koji je vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

HAOS NA SREBRNOM JEZERU! Pijan i drogiran austrijski gastarbajter divljao "mercedesom", pa se zakucao u automobil u suprotnoj traci!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Saobraćajna policija

Dvadesetosmogodišnji austrijski državljanin, koji je upravljao automobilom marke "mercedes" sa 0,65 promila alkohola u krvi i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, prešao je u suprotnu traku i zakucao se u "golf" kojim je upravljala četrdesetdvogodišnja žena.

Na sreću, u ovoj nezgodi niko nije povređen.

On je u skraćenom postupku privden sudiji za prekršaje koji mu je za učinjene prekršaje izrekao novčanu kaznu od 85.000 dinara i meru zabrane upravljanja vozilom u trajanju od 9 meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading