TREĆI MARJANOVIĆEV ADVOKAT SE OGLASIO SA ODMORA: Ovo je bruka i sramota, PRESUDA JE DONETA IZ STRAHA ILI IZ ŽELJE ZA NAPREDOVANJEM!

Autor:

Hronika

22.07.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bruka i sramota pravosuđa, kazao je Zarić.

TREĆI MARJANOVIĆEV ADVOKAT SE OGLASIO SA ODMORA: Ovo je bruka i sramota, PRESUDA JE DONETA IZ STRAHA ILI IZ ŽELJE ZA NAPREDOVANJEM!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Advokat Aleksandar Zarić oglasio se nakon objavljivanje presude Zoranu Marjanoviću.

- Bruka i sramota srpskog pravosuđa je ova presuda jer je bez dokaza Marjanović osuđen više nego ratni zločinci i pojedinci koji su ubili više ljudi. Četrdeset godina je previše i da imaju dokaze, a on je osuđen kao da suđenje nije ni postojalo nego su samo prepisali optužnicu tužilaštva. Meni je jasno da je sudija presudila ili iz straha ili iz ogromne želje za napredovanjem - rekao je Zarić. 

Republika

Foto: N. Pančić

 

Iako nje ni bio obavezan da prisustvuje objavljivanju presude, Zarić je kazao da mu je žao što jezbog ranije zakazanog odmora bio odsutan, ali da će svakako sa kolegama uložiti žalbu na presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading