ADVOKATI BESNI: OVO JE SILOVANJE PRAVOSUĐA! Osudili ga na osnovu svedočenja frizerke, i tragova krvi za koje se ne zna kad su nastali!

Autor:

Hronika

22.07.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avokati Stefan Jokić i Nikola Dumnić, pravni zastupnici Zorana Marjanovića, nude medijima transkripte sa saslušanja iz predmeta Marjanovića.

ADVOKATI BESNI: OVO JE SILOVANJE PRAVOSUĐA! Osudili ga na osnovu svedočenja frizerke, i tragova krvi za koje se ne zna kad su nastali!

Foto: N. Pančić

Nismo se tokom trajanja suđenja oglašavali, ali sve je tako negativna kampanja, ne postoji dokaz koji osuđuje Marjanovića, navode advokati Stefan Jokić i Nikola Dumnić.

- Uložićemo žalbu, kako bismo zaštitili prava čoveka. Nema ništa što bi ga osudilo, ovo je direktno silovanje pravosudnog sistema. Ne postoji nikakav trag na Jeleninoj garderobi njegov, niti na njegovoj Jelenin trag. Veštaci su se saglasili da bi moralo biti tragova krvi kod njega na garderobi. Izgleda kao da nismo bili na istom suđenju. Veštak kaže da ne može da se utvrdi za pronađenu krv kada je tu dospela, u kom momentu, moglo je biti i tri meseca i pre nego što je ubijena - navode Marjanovićevi advokati i dodaju:

- Sve ovo što smo rekli za tragove u vezi sa krvi, sve to možem oda vam damo. Svakoj medijskoj kući ću da pošaljem transkripte sa suđenja ovog predmeta. Vi iz medija ste dovodili razne kvazi stručnjake, doneli ste adovkate koji nemaju veze sa slučajem. Da li možemo da vam donesemo dokaze, vi ih skenirajte, pustite da narod vidi, u početku smo izbegavali da se oglasimo, ali sada moramo, jer se radi od početka o jednoj negativnoj kampanji.

Ovo su naveli Marjanovićevi advokati u gostovanju na Kurir TV.

Nezadovoljni su načinom na koji je završeno suđenje, navode da nije postojalo objektivnih dokaza na osnovu kojih je Zoran osuđen.

- Naš sud je prihvatio svedočenje frizerke. Imali smo veštačenje svih uređaja iz kuće, nigde nije nađena nijedna poruka koja bi ukazivala na pokušaj svađe, a mi na sudu pričamo o fizerkama koje se dugo nisu videle sa njom, niti se družile sa njom. Mesecima nakon dešavanja su prisluškivani, ništa nije nađeno - zaključuju advokati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hermes

22.07.2022 19:57

Pošto je frizerka nije relevantan svedok. Da je akademik trebali bi da joj verujemo. Je li to logika advokata?