KATASTROFALNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU PRELJINA-KRALJEVO: Dva automobila potpuno uništena

Autor:

Hronika

15.07.2022

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu dva putnička vozila koji se pod još nerazjašenim okolnostima dogodio juče, oko 16.40 sati, na magistralnom putu Preljina - Kraljevo, u mestu Adrani, na oba vozila pričinjena je značajna materijalna šteta.

KATASTROFALNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU PRELJINA-KRALJEVO: Dva automobila potpuno uništena

Foto: RINA

Hitna pomoć zbrinjava povređene

Udes se dogodio kada se BMW gornjomilanovačkih registarskih oznaka nepropisno uključivao sa sporednog, na magistralni put, i tada je naleteo na džip BMW kraljevačkih tablica koji je dolazio iz pravca Preljine. Od siline udarca džip je završio u obližnjoj livadi.

Na mestu nezgode intervenisala je ekipa Hitne pomoći, koja je iz preventivnih razloga putnike iz oba vozila prevezla u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica", pišu Novosti.

Zbog udesa saobraćaj se naizmenično odvijao jednom kolovoznom trakom. Nakon uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila, prenosi Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading