ODRASLI SU ZAJEDNO! Stefan i Nemanja koji su poginuli u nesreći kod Topole svake nedelje su išli da se provozaju

Autor:

Hronika

10.07.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan A. (23) i Nemanja Ž. (28) nastradali su, a Dušan S. teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u selu Kloka kod Topole, kada se automobil zabio u vozilo u kom su se oni nalazili. Do nesreće je došla kada su se trojica mladića kretala glavnim putem i u tom momentu je, iz za sada nepoznatih razloga, drugi automobil izleteo iz sporedne ulice i zabio se u njihov auto.

ODRASLI SU ZAJEDNO! Stefan i Nemanja koji su poginuli u nesreći kod Topole svake nedelje su išli da se provozaju

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Nebojša Mandić

- Automobil je izleteo iz bočne ulice i zakucao se vozačevu stranu vozila u kom su se nalazili trojica mladića. Ekipa Hitne pomoći i patrola policije odmah su izašle na mesto nesreće, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt dvojice mladića, dok je treći sa teškim povredema prevezen u bolnicu - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

- Od siline udarca automobil u kom su bili mladići završio je pored puta, a nesrećni momci nisu imali nikakve šanse da prežive direktan udaraca. -

Kako su za Kurir ispričali meštani Kloke, gde se dogodila nesreća, svi mladići su iz okolnih mesta Šume i Trnava.

- Svake nedelje imaju ritual, kada su slobodni, da idu da se provozaju, popiju piće i odu na ručak. Tako je bilo i danas, a onda se ovo dogodilo. Reč je o izuzetnim momcima, oni su bili najbolji prijatelji - objašnjavaju meštan i dodaju:

- Odrasli su zajedno, a sada su i u smrt otišli zajedno. Za njih niko ne može da kaže jednu ružnu reč. Dvojica su bili zaposleni u jednojo fabrici ovde, a pored toga su radili i na poljoprivredi, dok je treći posle srednje škole ostao samo u poljoprivredi. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading