OTKRIVAMO KO JE PRIVEDENA GLUMICA IZ KRALJEVA: Znate je iz popularne serije, igrala je jednu od glavnih uloga!

Autor:

Hronika

06.07.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je srpska glumica privedena u Kraljevu zbog tablete bromazepama za koju nije imala recept šokirala je Srbiju , a sada je otkriveno da je reč o glumici Mileni Božić (28).

OTKRIVAMO KO JE PRIVEDENA GLUMICA IZ KRALJEVA: Znate je iz popularne serije, igrala je jednu od glavnih uloga!

Foto: instagram.com/bozicmilena

Milena Božić glumica

Božićeva je široj javnosti postala poznata po ulozi u seriji "Klan" u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga.

U seriji se zvala Juca i u prvoj sezoni bili je devojka iz cvećare, a u nastavku već supruga opasnog kriminalca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Bozic (@bozicmilena)

 

- Nisam imala uzore iz naše bliske prošlosti, već iz svog okruženja. Našla sam inspiraciju u devojkama koje nas okružuju. Pokušala sam da Jucu prikažem kao ženu koja je blizu moći i živi u nekoj lagodnosti i komforu, koji je samoizazvan, a ona nije ništa učinila da do toga dođe - rekla je u ranijem intervjuu za Kurir, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Bozic (@bozicmilena)

 

- O popularnosti ne razmišljam. Kad predano i kvalitetno radite svoj posao, stiže i nagrada od publike. Lepo je i prija. Mi smo očekivali da će serija postići uspeh. Svi smo bili posvećeni svojim ulogama. Za mene je iznenađenje što se dopala mlađoj publici. Serija "Klan" nije napravljena da regrutuje ljude već da pokaže koliko je taj svet okrutan i da treba da ga se klone u širokom luku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Bozic (@bozicmilena)

Podsetimi, prema nezvaničnim informacijama, policija je glumačku ekipu presrela tako što im je automobilima presekla put, posle konferencije za štampu koja je usledila odmah nakon što je odigrana predstava "Ustav".

 

Osim što je samo presretanje glumačke ekipe nakon odigrane predstave prilično neuobičajena situacija, buru na mrežama izazvao je detalj da je bromazepam, inače lek koji je u širokoj upotrebi u Srbiji, okarakterisan kao opojna droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading