POGINUO ZBOG FLAŠICE SOKA: Detalji tragedije u selu kod Užica

Autor:

Hronika

03.07.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nesreća se dogodila u subotu uveče, kad je Jevtović izgubio kontrolu nad vozilom, prevrnuo se i od zadobijenih povreda nastradao na licu mesta.

POGINUO ZBOG FLAŠICE SOKA: Detalji tragedije u selu kod Užica

Foto: pixabay.com

Marko Jevtović (31) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Ribaševina kod Užica kad je ispao sa traktora koji se prevrnuo.

- Mladić se vraćao sa posla kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Prolaznici su videli prevrnut traktor i pozvali pomoć, ali njemu, nažalost, spasa nije bilo, ostao je na mestu mrtav.

Otac stradalog mladića za Kurir je naveo da je njegov sin navodno stradao zbog flašice soka.

- Marko je krenuo ka kući sa posla, a koliko sam čuo, sumnja se da mu je ispala flašica soka dok je vozio, te se sagao da je dohvati - priča očajni otac i dodaje:

- U tom momentu izgubio je kontrolu nad vozilom, koje je izletelo sa puta i prevrnulo se. U prevrtanju je on ispao iz traktora i direktno udario glavom u hrast. Rekli su mi da je taj udarac bio fatalan i da je nakon toga umro. Katastrofa, kuća mi je zavijena u crno - objasnio je otac poginulog mladića.

Kako je rekao, Marko je imao i brata blizanca.

- Nisam u stanju da govorim od bola. Kada su mi javili da mi je sin stradao, otišao sam do tog mesta. Prizor je bio užasan, traktor prevrnut skroz, točkovi u vazduhu - naveo je otac.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading