EKSKLUZIVNO! Snimak pucanja na vođu Vandal boysa, nastavlja se rat za Jug

Autor: Republika

Hronika

30.06.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U po bela dana pucano na Vukovica, iskakalo se iz vozila u pokretu.

EKSKLUZIVNO! Snimak pucanja na vođu Vandal boysa, nastavlja se rat za Jug

Foto: Printskrin: Republika.rs

Na vođu "Vandal bojsa" Acu Vukovića napadači su pucali usred bela dana u Zemunu! Republika je došla u posed video snimka sa sigurnosne kamere iz obližnjeg lokala na kom se vidi kako se sve odigralo.

Na našem video snimku se vidi kako je vozač crnog automobila sa zatamnjenim staklima, kada je video auto marke "golf" u kojem se nalazio Vuković, naprasno napravio polukružni okret, pritom udarivši u jedan automobil. Kada je vozač oštećenog vozila krenuo da im prepreči put, napači su, što se vidi na našem snimku, počeli da vitlaju pištoljima, pa je ovaj brže-bolje pobegao.

Potom su napadači stigli do auta u kojem se nalazio Vuković i počeli su da pucaju. Vuković, sa kojim je bio i Rade Stanojević su odmah iskočili iz automobila preko suvozačevih vrata i pobegli, a napadači su napustili lice mesta.

Sve ovo se desilo 23. juna u Zemunu, a prema saznanjima Republike, zemunska policija je brzom reakcijom identifikovala napadače, za kojima se traga.

Ovo je vrlo verovatno poruka koju je Veljko Belivuk poslao Vukoviću, ali svima ostalima koji žele da preuzmu južnu tribinu. Bitka za Jug je uveliko u toku, i praktično traje od trenutka kada je Velja Nevolja uhapšen, a Republika je o tome već pisala.

Poslednjih nedelja su sve učestaliji obračuni na ulicama, a iza svega stoje ljuti neprijatelji Veljko Belivuk i Filip Korać.

Oni preko navijačkih frakcija pokušavaju da se izbore za prevlast u narko-tržištu. Uhapšeni Belivuk, vođa srpske filijale "kavačkog klana", pokušavajući da se spase doživotne robije, osim s Koraćem, koji je blizak "škaljarcima", uporedo vodi još jedan rat na ulicama dirigujući iz zatvora svojim vojnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading