OPSADNO STANJE NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Kolona marica na putu za Specijalni sud sa optuženima iz grupe Velje Nevolje (FOTO)

Autor:

Hronika

15.06.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Njima je za danas zakazan nastavak pripremnog ročišta koje je počelo u ponedeljak.

OPSADNO STANJE NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Kolona marica na putu za Specijalni sud sa optuženima iz grupe Velje Nevolje (FOTO)

Foto: ST/N. Pančić

Pored Specijalnog suda u Beogradu prošlo je nekoliko marica u kojima su optuženi iz kriminalne organizacije Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Njima je za danas zakazan nastavak pripremnog ročišta koje je počelo u ponedeljak.

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu juče je iz četvrtog pokušaja počelo pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, a na samom početku ročište je razdvojeno u odnosu na Miljkovića, a Belivuku je u jednom trenutku pozlilo, te je morao da bude vraćen pritvor.

Na samom početku je ročište je razdvojeno i u odnosu na Miljkovića, jer se njegov novi izabrani branilac još nije upoznao sa predmetom i u odnosu na Belivuka, koji se žalio da se ne oseća dobro, nakon čega su vraćeni u pritvor. Ročište je bilo zatvoreno za javnost, u skladu za zakonom.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading