NAFILOVAO ŠKODU DO VRHA: Policija uhapsila švercera cigareta - pronađen još jedan štek (FOTO)

Autor:

Hronika

25.06.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu u saradnji sa Upravom granične policije zaplenili su 17.770 paklica cigareta i uhapsili N. S. (50), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, dok će protiv osamdesetogodišnje žene podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

NAFILOVAO ŠKODU DO VRHA: Policija uhapsila švercera cigareta - pronađen još jedan štek (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Ilustracija

Policija je, na putu Negotin-Zaječar, pregledom automobila marke „škoda oktavija“ kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 5.190 paklica cigareta, od kojih je 3.980 bez akciznih markica.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osamdesetogodišnje žene, u okolini Negotina policija je pronašla još 12.580 paklica cigareta, od kojih je 10.590 bez akciznih markica.

Republika

Foto: MUP Srbije

 

 

Osumnjičenom N.S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading