OBRT! Devojčica iz Bajmoka iznela DRUGU stranu priče?! Ne uklapa se sa tvrdnjama Jurića o zlostavljanju!

Autor:

Hronika

21.06.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, podelio je danas na svom Instagram profilu saznanje da je prošlog vikenda zlostavljana jedna devojčica u Bajmoku, koja je zbog toga bila hospitalizovana.

OBRT! Devojčica iz Bajmoka iznela DRUGU stranu priče?! Ne uklapa se sa tvrdnjama Jurića o zlostavljanju!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

- Ovaj zločin ne sme biti zataškan, i zato molim ljude koji imaju bilo kakava saznaja o ovom zločinu, da nam se jave i pomognu našem timu, da ovo nedelo ne prođe nekažnjeno - napisao je Jurić u svojoj objavi.

Foto: Printscreen

 

Ipak, devojčica koja je navodno bila zlostavljana je sve demantovala, kako stoji u objavi na društvenoj mreži.

Foto: printscreen

 

- Pa da se oglasim i ja, vidim da svi napadate S. i S, a da nije bilo njih ja sada ne bih bila živa, spasili su mi život a vi okrivljujete njih? Zbog čega, zato što je neko prosuo priču da me je S. sin silovao, sramota, sramota... Ostala sam bez teksta. U hitnoj sam završila zato što sam se napila i naškodila sama sebi, i nađena takva u lokvi krvi... Ponavljam, ne pričajte gluposti kad ne znate šta mi se desilo, hvala - stoji na profilu devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading