BRUTALAN SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE! Igor Jurić se oglasio o saznanjima za Bajmok!

Autor:

Hronika

21.06.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Jurić je na svom Instagram profilu objavio stori u kojem tvrdi da je jedna devojčica seksualno zlostavljana u Bajmoku prethodnog vikenda.

BRUTALAN SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE! Igor Jurić se oglasio o saznanjima za Bajmok!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Igor Jurić, društveni aktivista i osnivač fondacije "Tijana Jurić", objavio je šokantan stori na svom Instagram profilu. Objavio je sliku sa tekstom u kojem stoji da ima saznanja da je "jedna devojčica brutalno seksualno zlostavljana u Bajmoku prethodnog vikenda". On je zamolio sve ljude koji znaju nešto o ovome da se jave njemu i njegovom timu da ovo delo ne bi prošlo nekažnjeno.

Ovaj zločin ne sme biti zataškan, i zato molim ljude koji imaju bilo kakva saznaja o ovom zločinu, da nam se jave i pomognu našem timu, da ovo nedelo ne prođe nekažnjeno – napisao je Jurić u svojoj objavi.

Foto: Printscreen

 

Da podsetimo, Igor Jurić je prethodne nedelje bio tema javnosti zbog objave fotografije Milene Ivanović, supruge ubijenog Olivera Ivanovića, na svom Instagram profilu na kojoj se vide njih dvoje u zagrljaju. Ispod slike bio je komentar: "Ljubav". Slika je brzo zapalila mreže, brojni komentari su se nizali, a to je uticalo da ta slika bude obrisana za manje od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading