UBIĆEMO, VUČIĆA, VULINA I BRNABIĆKU! Stigao nam mejl sa jezivim pretnjama: Nećemo stati, bombe će BRZO EKSPLODIRATI!

Autor: Republika

Hronika

06.06.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mejl portala Republika.rs stigla je preteća poruka u kojoj se navode lokacije na kojima su postavljene bombe, uz pretnje da će predsednik Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministar policije Aleksandar Vulin biti ubijeni!

UBIĆEMO, VUČIĆA, VULINA I BRNABIĆKU! Stigao nam mejl sa jezivim pretnjama: Nećemo stati, bombe će BRZO EKSPLODIRATI!

Foto: Shuttestock, ST/D. Kadić

U naslovu mejla koji nam je prosleđen sa adrese petrovalexey834@gmail.com na našu adresu stigala je preteća poruka sa naslovom "postavili smo bombe u Beogradu".

U mejlu su napisane lokacije na kojima se navodno postavljene bombe, a to su:

- Prekršajni apelacioni sud, Prekršajni sud u Beogradu, Udruženje Sudskih Veštaka, Treći osnovni sud, Veštak, Ustavni sud, Posebna odeljenja Višeg suda u Beogradu, Ministarstvo finansija, Ministarstvo kulture i informisanja, Ministarstvo za evropske integracije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Beogradski zoološki vrt (zabavite se tražeći bombu koju smo postavili na izložbi medveda), Ruska ambasada, Kineska ambasada, Kubanska ambasada, Iranska ambasada, Beloruska ambasada, Sudanska ambasada, Studentski grad, Studentski dom "Slobodan Penezić", Studentski dom "Kralj Aleksandar I", Studentski dom "Patris Lumumba", Studentski dom "Karaburma", Studentski dom "Košutnjak", Studentski dom "Rifat Burdžević".

Foto: Printscreen

Jedan od mejlova koji je stigao u našu redakciju

- Nećemo stati dok ne uvedete sankcije Rusiji. Ubićemo Vučića, Vulina i Brnabić ako treba. Je*ite se pederi. Rusija je teroristička nacija koja je terorisala svet i nećemo stati dok im ne uvedete sankcije. Sranje - navodi se u mejlu koji stigao u našu redakciju.

Ovo je drugi put u poslednja četiri dana da na našu mejl adresu stižu pretnje o postavljenim bombama.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading