POTRESNO! Prijatelji se opraštaju od Mateja: Mirno ti more, kapetane

Autor:

Hronika

19.05.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi ćemo morati pronaći reči kako to opisati.. Mirno ti more kapetane!", napisao je jedan od prijatelja Mateja Periša (27), koji navodno nije došao sa njim u Beograd na doček Nove Godine kada se Perišu izgubio svaki trag, a koji se, nakon što je danas saopšteno da je telo pronađeno u Dunavu Periš, sa njim oprostio i preko društvenih mreža.

POTRESNO! Prijatelji se opraštaju od Mateja: Mirno ti more, kapetane

Foto: ST/V. LUKIĆ/Društvene mreže/Republika/Ilustracija

Prijatelj mladića objavio je nekoliko fotografija na kojima se vide njih dvojica zagrljeni na brodu na kojem su radili, u provodu, na putovanjima, na vidikovcu, ali i video snimak gde uz osmeh pevaju "Našao sam mir na drugoj strani".

Ni građani nisu ostali imuni na ovakvu vest, te su društvene mreže preplavile poruke.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mesto gde je nađeno telo Mateja Periša

"Počivaj u miru plavooki anđele", "Neka te anđeli čuvaju", "Adio kapetane naš, mirno ti more, plovi sada nebeskim plavetnilom.. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti.. Počivaj u miru Božjem, porodici iskreno saučešće", piše ispod objava.

Foto: Društvene mreže

 

Podsetimo, DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading