Novi detalji užasa u Mirijevu: Dečaka dok je spavao majka zgrabila iz kreveta i sa njim skočila sa trećeg sprata! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

13.05.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici strašnog događaja na Mirijevu koji se desio jutros u osam sati kada je Maja Karuović skočila sa petogodišnjim sinom sa trećeg sprata stambene zgrade otkrivaju da je dete bilo u pidzami.

Novi detalji užasa u Mirijevu: Dečaka dok je spavao majka zgrabila iz kreveta i sa njim skočila sa trećeg sprata! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/A.Popović

Prema dosadašnjoj istrazi dete je u stanju sna, majka u rastrojstvu i pod dejstvom alkohola zgrabila u naručje i popela se sa drugog sprata na kom živi do trećeg sprata da bi sa prozora u hodniku zgrade oduzela sebi i sinu život.

Foto: ST/A.Popović

Za dlaku izbegli smrt - dete i majka pali na zemlju nekoliko centimetara od betona

- Kada sam u 8 sati i pet minuta izašao iz ulaza da odvedem sina u vrtić video sam ženu ispred ulaza kako leźi na ledjina sa zavrnutom majcom na stomaku i momka iz ulaza koji zove hitnu pomoć. Mislio sam da se neka baba onesvestila, ali sam onda uz telo žene video i njenog sina u pidžami i shvatio sam o kome je reč. Žurno sam otišao da moj sin ne bi video prizor i kad sam se vratio, za pet šest minuta još nije bilo hitne. Okupilo se više ljudi i onda je stigla Hitna. Maja se nije pomerala, ali je govorila da ne oseća noge, a dečak je rekao da ne zna otkud on tu na zemlji. Na nosilima se vrpoljio, a lekari su rekli da je žena najverovatnoje amortizovala pad detetu svojim telom , a i da je sreća u nesreći što su pali na zemlju kroz granje drveta koje je takođe ublaźilo pad - ispričao je očevidac za Republiku. 

Policija je posle uviđaja zapečatila stan žene nakon što su njenom bivsem mužu dozvolili da uzme neke stvari za ćerku (13) koja je kod njega pobegla nedavno od majke koja je tukla, kako tvrde komšije.

- Maja je tukla decu i kerove, a bila je besna na muža sto je ostavio pre dve godine jer nije mogao da podnese njene napade besa i maltretiranje. Nasrtala je i na njega, a on je fin čovek  sportista i humanitarac. Uzeo je pse da ih on čuva, a decu mu nije dala. Svi je znamo kao neljubaznu i svadljivu. Nije imala ni posao u poslednje vreme, a bavila se obezbeđivanjem objekata - ispričala je jedna očigledno upućena žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading