BILA JE NERASPOLOŽENA I NERVOZNA, NEPRISTUPAČNA: Komšije o ženi koja je sa detetom skočila sa zgrade u Mirijevu, RANIJE SE ŽALILI ZBOG TRI PSA! (VIDEO)

Autor: A.P.-M.Š.

Hronika

13.05.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije M.K., koja je jutros oko 8.30 časova u Ulici Grge Jankesa u Mirijevu skočila sa detetom, kažu da je bila totalno nepristupačna.

BILA JE NERASPOLOŽENA I NERVOZNA, NEPRISTUPAČNA: Komšije o ženi koja je sa detetom skočila sa zgrade u Mirijevu, RANIJE SE ŽALILI ZBOG TRI PSA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Oni kažu da je M.K. u poslednje vreme bila stalno neraspoložena i nervozna.

- Nije pristupačna žena, gleda svoja posla i sa decom smo je stalno sretali. Sinčić sa kojim je skočila ide u vrtić kod zgrade i moja unuka se lepo igra sa njim. Imali su ranije tri psa, pa su se komšije bunile zbog njih - ispričao je jedan od komsija. 

- Otac dece je posećivao Maju i decu povremeno i brinuo o njima, ali ona njihov emotivni razlaz nije mogla da podnese i verovatno mu je u inat i iz osvete skocila sa detetom - kaze jedna od komsinica koja prati uviđaj koji traje već oko dva sata.

Kako komšije navode, M.K. je navodno slomila nogu, a komšinica je videla da se dečak i kad su ga odvozili vrteo na sedistu.

Republika

Foto: Republika.rs

Zgrada odakle je skočila žena sa detetom

Policajci na mestu događaja kažu da je puka sreća što su majka i dete pali na travu i da su beton izbegli zahvaljujući granama drveća koje su ublažile pad.

Policija kaže da nije bilo očevidaca.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading