BILI SU U DOBRIM ODNOSIMA, NIJE MI JASNO ZAŠTO JE UBIO SNEŽANU: Komšinica u šoku nakon krvavog pira i požara u Barajevu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub J. naneo je sinoć oko 20 sati nekoliko uboda nožem u leđa Snežani Đ. u selu Rožanci u Barajevu.

BILI SU U DOBRIM ODNOSIMA, NIJE MI JASNO ZAŠTO JE UBIO SNEŽANU: Komšinica u šoku nakon krvavog pira i požara u Barajevu

Foto: ST/D. KADIĆ

Prema nezvaničnim informacijama, poslednji ubod joj je naneo po vratu, a zatim je zapalio deo kuće i istim nožem ranio i sebe.

Komšije su pozvale vatrogasce jer je dim počeo ds kulja Šumadijskom ulicom.

 

Čim su vatrogasci ugasili vatru u krevetu u letnjoj kuhinji pronašli su Snežanino telo, a nekoliko metara dalje i Slavoljuba koji je davao znakove života. On je odmah prebačen u Urgentni.

Kako kažu komšije, Snežana je udovica i ima tri ćerke, a Slavoljub je njen komšija sa kojim je bila u odličnim prijateljskim odnosima.

- Nemamo predstavu zašto ju je tako brutalno ubio. Niti je hteo njen novac, niti da bude sa njom u vezi, bili su odlični prijatelji. Jadne njene ćerke. Sinoć je u Snežinu kuću došla samo najmlađa i nije mogla ni reč da izusti od bola. Jadnica se samo pita zašto joj je komšija ubio majku. Znali smo samo da ima neke psihičke probleme. Jedino ako mu je sinoć nešto kvrcnulo u glavi, pa joj je zato presudio -   izjavila je Snežanina komšinica Mirjana Temelkoska.

Ostatak njene ispovesti pogledajte u video prilogu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading