OVO je ubica LUKE PERENČEVIĆA! Kamera ga snimila, a evo i da li je imao POMAGAČA!

Autor:

Hronika

11.05.2022

21:49

Luka Perenčević je upucan sa šest hitaca naočigled tri druga.

OVO je ubica LUKE PERENČEVIĆA! Kamera ga snimila, a evo i da li je imao POMAGAČA!

Društvene mreže/printskrin

Luka Perenčević

Beogradska policija i dalje traga za ubicom Luke Perenčevića (28) koji je ubijen u ponedeljak u bokserskom klubu na Banjici, a policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zaplenila snimke sa kamera sa dve zgrade u Ulici Bulevara oslobođenja.

- Trenutno se veštače snimci koji su skinutu sa kamere koje su se nalazile na dve zgrade. Jedna od njih je sa zgrade u kojoj je živeo ubijeni. Na kameri se vidi kako visoki i mršav muškarac, obučen u tamno odelo sa kacigom na glavi i žutom torbom ulazi u bokserski klub. Nakon nekoliko minuta izlazi i beži sa mesta ubistva. Sumnjamo da je imao pomagača - kaže sagovornik blizak istrazi, piše Telegraf.

Luka Perenčević je upucan sa šest hitaca naočigled tri druga.

A. Popović

Luka Perenčević je ubijen na Banjici

 

- Nismo mu videli lice. Ušao je sa kacigom na glavi. Ništa nije rekao, već nas je sve pogledao. Prišao je Luki i izrešetao ga. Pištolj je izvadio iz torbe. Luku smo izneli napolje, ali nije davao znake života. Umro je pred nama - rekli su drugovi policiji.

O motivima napada ništa nisu znali da kažu inspektorima. Sa mesta ubistva tužilaštvo je, nezvanično, dalo nalog da se zaplene, odnosno, pošalju na dalju obradu dva vozila. Reč je o "tojoti jaris" bele boje i automobilu marke "nBMW 530" crne boje.

- Odvezeni su specijalnim vozilom parking servisa koje se koristi za ovakve situacije. Vozila su otišla na dalju obradu - rekao je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, Luka Perenčević, koji je u ponedeljak ubijen na Banjici, u septembru 2020. dovođen je u vezu sa teškim ubistvom na Banjici kada je likvidiran Filip Lepojević koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je ovo osveta za to ubistvo od pre dve godine.

Bonus video:

Komentari (2)

Loading