MAJKA UBIJENOG LUKE OD POLICIJE TRAŽILA SAMO JEDNO: Molim vas, samo mi to dajte!

Autor:

Hronika

10.05.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Luke Perenčevića (27) koji je ubijen u ponedeljak ujutu tražila je od policijskih inspektora samo jednu stvar koju je njen sin imao kod sebe.

MAJKA UBIJENOG LUKE OD POLICIJE TRAŽILA SAMO JEDNO: Molim vas, samo mi to dajte!

Foto: A. Popović

Lukina majka Ivana je posle uviđaja smogla snage i tražila od policije da joj sa mrtvog sina daju njegov sat.

- Molim vas, dajte mi njegov sat - tražila je Ivana od službenog lica policije dok su Lukino telo pripremali za odvoženje na obdukciju.

- Hoćete i nešto drugo ili samo sat - pitao je policijski službenik majku koja je odmahnula glavom. 

Nesrećna žena je uzela sinovljen sat za uspomenu, a udaljila se sa lica mesta sa sestrom koja je bila uz nju kao i nekoliko komšija i Lukinih drugova. 

Njegovo telo policija je odvezla na obdukciju kojom će biti utvrdjeno gde je sve pogodjen hicima iz pištolja sa prigušivačem. Na licu mesta ostali su tragovi krvi ubijenog momka.

Inače, majka ubijenog Luke iznad tela mrtvog sina držala se vrlo hrabro, tiho je plakala dok su joj poznanici i prijatelji prilazili i izjavljivali saučešće.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
I to je bitno

12.05.2022 11:46

Pravite citanost tako sto cete napisati sta je nesrecna majka trazila od policijskog sluzbenika? Hello! Sto se tice obdukcije, opet pitam: Šta je za javnost bitno sa koliko metaka i gde je pogodjena ubijena osoba? Sta ce javnost “dobiti” od takve informacije?