Vođa navijača ubijen zbog 10 KILA KOKAINA! Otkrivamo razlog KRVAVOG NARKO-RATA na Banjici!

Autor:

Hronika

11.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Perenčević (28) stradao zbog neraščišćenih računa koji su nastali posle nestanka velike količine droge i ubistva Filipa Lepojevića (18).

Vođa navijača ubijen zbog 10 KILA KOKAINA! Otkrivamo razlog KRVAVOG NARKO-RATA na Banjici!

Foto: A. Popović

Narko-bos i vođa navijača s Banjice Luka Perenčević (28) stradao je zbog neraščišćenih računa u poslovima s drogom! Prema našim saznanjima, sve je krenulo nizbrdo 2020. nakon misterioznog nestanka 10 kilograma kokaina u ovom voždovačkom naselju i ubistva Filipa Lepojevića (18).

LAK NA NOŽU

Maskirani napadač ubio je Luku u ponedeljak u improvizovanoj teretani na Banjici, ispalivši u njega šest hitaca, a u objekat je ušetao prerušen u "Glovo" dostavljača hrane, da bi nakon pucnjave munjevitom brzinom pobegao skuterom.

Kako se saznaje, policija na mestu zločina nije našla Lukin mobilni telefon, pa se pretpostavlja da su ga uzeli njegovi prijatelji da bi sakrili kontakte s ubijenim.

Prema našim saznanjima, Perenčević je pre nekoliko godina oformio klan na Banjici i za njega je radio veliki broj mladića iz kraja.

Republika

Foto: A. Popović

Luka Perenčević je ubijen na Banjici

 

- Uživao je u ulozi vođe narko-bande. Osećao se moćno i mislio je da mu niko ne može ništa. Ko god da mu kaže nešto što mu se ne svidi on ga izbode nožem bez da trepne. Zato su svi bili naročito oprezni kada mu se obraćaju. To je dokazao i u avgustu 2020, kada je u svom kafiću nožem ranio braću Petra i Uroša Rakočevića - priča za Srpski telegraf i Republiku izvor iz istrage.

Postavio kamere, živeo u strahu

Da je ubijeni mladić strahovao od nekoga, poznato je i komšijama.

- Postavio je kamere na maminom stanu u prizemlju i osvetlio prilaz, a zadužio je klince, kojima je bio autoritet, da ga obaveste ako primete da ga neko prati i da se šunja oko ulaza. Neko vreme ga nismo viđali u kraju, a onda se vratio s puštenom bradom. Inače, Lukine majka i tetka, koja drži lokal u blizini, mlade su žene i znaju da nije bio cvećka, ali nisu mogle da utiču na njega u tom smislu. Verovale su da će se smiriti kad se oženi i dobije dete, ali uzalud - rekao nam je jedan stanar Lukine ulice na Banjici.

Prijatelj Lukine mame kaže da je Perenčević živeo s majkom, mlađom sestrom, tetkom i bakom blizu garaže u kojoj je ubijen.

- Žena i on su se odselili prošle godine u centar grada. Pre pet meseci dobili su i malog Pavla, ali Luka je, uprkos tome, stalno bio u ovom kraju jer je ovde šurovao, petljao sa sličnim sebi i imao neraščišćene račune, pa ga je, evo, sve to i koštalo života - istakao je on.

Na dan kada su Rakočevići ubili navijača Rada Filipa Lepojevića Luka je, navodno, viđen u blizini mesta zločina.

- Zbog napada u Lukinom kafiću, koji se odigrao nedelju dana pre Filipove smrti, bio sam u strahu i za moj i za živote moje porodice, pa sam zbog toga nabavio pištolj. Tog dana sam s braćom došao do naše zgrade i rekao im da ostanu u kolima da bih video da li nam je neko spremio sačekušu. Ubrzo sam u daljini ugledao Luku Perenčevića, Aleksu Đ., Dejana K. i Filipa Lepojevića, pa sam se vratio u kola da bismo pobegli - svedočio je Petar u novembru na suđenju, nakon čega je izjavio da je onda došlo do sukoba s Filipom i da mu je "slučajno opalio metak u glavu".

Republika

Foto: printscreen

Filip Lepojević

 

NIJE DOČEKAO PRESUDU

Kako saznajemo, Perenčević ni skoro dve godine posle teškog napada na Rakočeviće u svom kafiću nije bio osuđen.

- Taj slučaj nije daleko odmakao. Saslušani su svedoci iz kafića, a Lukin DNK je pronađen kao dokaz, pa je onda postupak obustavljen, da bi se nakon nekog vremena istraga ponovo pokrenula, ali, u svakom slučaju, nije došlo do presude - rekla je advokat Rakočevića Ivana Ostojić.

Prema rečima naših izvora iz istrage, Luka se pritajio nakon napada na braću Rakočević, a onda ga je zadesio i veći problem, o kojem smo pisali u septembru 2020.

- Došlo je do nekog propusta u njegovom transportu robe i pod misterioznim okolnostima izgubio je 10 kilograma kokaina, koje je trebalo dalje da rasproda, pa je na sve načine pokušavao da se oduži saradnicima, ali je znao da mu to nikada neće oprostiti, što znači da je verovatno sada upravo to platio glavom - zaključuje naš sagovornik.

Rakočevići mu se jedini suprotstavili

Republika

Foto: printscreen

Uroš i Petar Rakočević

 

Prema našim saznanjima, Rakočevići su jedini koji su Perenčevića prijavili policiji zbog napada nožem u njegovom kafiću jer je on u kraju poznat po tome da je na isti način ranio više ljudi, ali niko nije smeo da ga prijavi jer su znali da je uvek spreman na osvetu.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading